لازم نیست بدون غذاهای فرآوری شده باشید.  در اینجا چیزی است که به جای آن مهم است.

لازم نیست بدون غذاهای فرآوری شده باشید. در اینجا چیزی است که به جای آن مهم است.


در اینجا آنچه باید در مورد “غذاهای فوق فرآوری شده” بدانید – چگونه آنها بر سلامتی شما تأثیر می گذارند و این برای خانواده شما چه معنایی دارد.

من نسخه کوتاه تری از این پست را برای ستون خود در وبلاگ غذا و تناسب اندام WebMD نوشتم.

صحبت درباره “غذاهای فرآوری شده” می تواند من را عصبی کند. این به این دلیل است که خیلی چیزها بوی امتیاز می دهد ، به ویژه امتیاز داشتن وقت و منابع لازم برای انجام همه کارها از ابتدا.

بنابراین توصیه های زیادی در مورد غذاهای فرآوری شده غیر واقعی است ، مانند “از همه در یک بسته اجتناب کنید”. مثل اینکه! مگر اینکه در مزرعه زندگی کنید و تمام روز خود را در آشپزخانه بگذرانید ، این غیرممکن است.

محصولات ALDI

بنابراین “غذاهای فرآوری شده” چیست؟

واقعیت این است که اکثر غذاها به نوعی پردازش می شوند ، از جمله بسیاری از غذاها که جزء اصلی سالم محسوب می شوند.

فرآوری مانند پاستوریزاسیون باعث ایمن شدن غذا می شود ، مواد غذایی کنسرو شده بیشتر طول می کشد و مواد مغذی را قفل می کند ، و آسیاب کردن به این معنی است که می توانید بدون آسیاب کردن آرد خودتان نان یا کلوچه تهیه کنید. در اینجا اشکال دیگر پردازش وجود دارد:

  • زه کشی
  • تکه کردن
  • مخلوط کردن
  • خشک
  • یخ زدگی
  • بسته بندی
  • تخمیر کردن

به عبارت دیگر ، این اینفلوئنسر اینستاگرام به شما می گوید “از همه غذاهای فرآوری شده اجتناب کنید” احتمالاً در حال حاضر یک بشقاب بزرگ آن را می خورد!

این مهمتر است

روش دقیق تر و مفیدتر برای تفکر در مورد غذا این است درجه پردازشی که طی کردند این دسته بندی ها از آنجا نشأت می گیرند طبقه بندی مواد غذایی NOVA:

  • غذاهای فرآوری نشده یا حداقل فرآوری شده: آنها در حالت طبیعی خود هستند یا تقریباً نزدیک هستند. این شامل میوه ها و سبزیجات تازه و یخ زده ، لوبیا و عدس خشک ، ماست ساده ، آجیل خام ، شیر پاستوریزه و گوشت یخ زده است.
  • غذاهای فراوری شده: این شامل مواردی است که نمک ، شکر یا چربی به آنها اضافه شده است ، مانند کنسرو لوبیا و سبزیجات ، پنیر ، کنسرو ماهی تن ، کنسرو میوه و نان تازه.
  • غذاهای بسیار فرآوری شده: اینها مواردی هستند که حاوی مواد بیشتری مانند رنگ ها ، تثبیت کننده ها و امولسیفایرها هستند و غذای سالم و فراوری نشده بسیار کمی دارند. اینها شامل غذاهایی مانند کوکی ها ، غلات صبحانه شیرین ، ناگت مرغ ، لیموناد ، چیپس و سوپ کنسرو شده است. آنها معمولاً کالری زیادی دارند ، مواد مغذی کمی دارند و به شدت در بازار عرضه می شوند.

صبر کن چی

شاید متوجه شده باشید که یک جهش نسبتاً مهم از “پردازش شده” به “فوق پردازش شده” وجود دارد. این یک سیستم کامل نیست و بسیاری از غذاها در دسته بندی ها قرار می گیرند. موسلی غلات کامل با چند ماده یا ماست کمی شیرین چطور؟ مطمئناً مناطق خاکستری زیادی وجود دارد.

غذای فوق فرآوری شده چه مشکلی دارد؟

اکثر ما برخی از غذاهای فوق فرآوری شده را می خوریم. محقق می گویند تقریبا 60 درصد از کل رژیم غذایی بزرگسالان ایالات متحده شامل غذاهای بسیار فرآوری شده است. این میزان در کودکان آمریکایی کمی بیشتر است (تقریباً 66 درصد).

تلاش برای از بین بردن رژیم غذایی (و رژیم فرزندان شما) یک تمرین بیهوده و محروم است. به عبارت دیگر ، موفقیت در پرورش کودکی که هرگز نوشابه یا میان وعده میوه ای لثه را لمس نمی کند.

همچنین ، اگر در خانه خود غذاهای بسیار فرآوری شده دارید (نیازی به احساس گناه یا شرمندگی نیست). در عین حال ، من فکر می کنم مهم است که بفهمیم این غذاها چگونه می توانند با سلامت هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان مرتبط باشند.

طبق مطالعاتی مانند این ، هرچه بیشتر از این غذاهای بسیار فرآوری شده بخوریم ، از سلامت کمتری برخوردار خواهیم بود:

  • یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی بریتانیا در افرادی که غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف می کردند ، میزان بیشتری از سرطان مشاهده شد.
  • یک مطالعه اخیر از بزرگسالان فرانسوی به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی فرآوری شده با خطر مرگ زودهنگام مرتبط است.
  • مطالعه بر روی بیش از 9000 کودک بریتانیایی مشخص شد که شاخص توده بدن ، شاخص توده چربی ، وزن و دور کمر در کودکان ، نوجوانان و جوانانی که بیشترین غذاهای فرآوری شده را مصرف می کنند بیشتر است.

چرا؟ غذاهای بسیار فرآوری شده دارای چربی ، نمک و شکر بیشتری و فیبر کمتری نسبت به غذاهای فرآوری شده کمتر هستند. محققان می گویند این عوامل ، همراه با افزودنی های غذایی ، مواد شیمیایی موجود در بسته بندی مواد غذایی و روش های پردازش مانند حرارت دادن در دمای بالا ، می تواند به مشکلات سلامتی کمک کند.

غذای سالم برای کودکان مبتلا به بریس

در مورد غذاهای فرآوری شده چه باید کرد

من درخواست هایی برای حذف کامل غذاهای فراوری شده شنیده ام ، اما فکر نمی کنم این واقع بینانه باشد – و به نظر می رسد دستور العمل وسواس و سرخوردگی است. به جای آن موارد زیر را توصیه می کنم:

  • هنگام خرید لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید. قانون کلی من هرچه ساده تر باشد بهتر است. وقتی گزینه هایی وجود دارد که افزودنی های زیادی ندارند و من توان خرید آنها را دارم ، اغلب اینها را انتخاب می کنم.
  • بیشتر بپزید. برخی از غذاهای آماده یک ضرورت در زندگی شلوغ است. در غذاهای یخ زده مانند فیله ماهی پخته یا راویولی منجمد گاهی مشکلی وجود ندارد. اما شما همچنین می توانید غذاهای بسیار ساده ای را از حداقل مواد فرآوری شده مانند برنج و لوبیا یا تخم مرغ های مخلوط شده با غذای جانبی میوه تهیه کنید.
  • نسخه های خانگی را آزمایش کنید. نوجوان من تسلیم نمی شود لباس مرتع دوست داشتنی اش در بطری (و به همین دلیل است که او حتی بیشتر سالاد سبز و چوب هویج را پوست می کند!). اما او دوست دارد غذا بخورد سس BBQ خانگی من، ترکیب چاشنی تاکو، سس سیب، و ماکارونی و پنیربه (در اینجا لیستی از کارهایی است که من معمولاً از ابتدا انجام می دهم– لیست شما ممکن است متفاوت باشد ، و این خوب است!)
  • به تعادل فکر کنید. بعد از تعطیلات آخر هفته در مادربزرگ یا یک شب تولد شیک ، غذاها و میان وعده های ساده تری سرو کنید. به احتمال زیاد فرزند شما هوس او می کند. اگر فرزندان شما هفته گذشته یک جعبه گرانولای شیرین کرده بودند ، این هفته تمایل دارید صبحانه هایی مانند تخم مرغ ، اسموتی و بلغور جو دوسر میل کنید. اگر بچه های شما برای ناهار پنیر مک-ن بسته بندی می خورند ، سیب و گلابی را به عنوان غذای جانبی خرد کنید.
  • کمی خود را رها کنید. آنچه می خورند معمولا مهم است بیشتر ، روی غذاهای کمتر فرآوری شده ، از جمله میوه ها و سبزیجات زیاد تمرکز کنید و گهگاه از هات داگ یا کلوچه عرق نکنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *