پانزانلا، یک سالاد خوشمزه و متنوع به سبک ایتالیایی


Panzanella یک سالاد نان توسکانی است که برای تابستان ایده آل است.

به گزارش وقت صبح، پانزانلا دستور پخت خاصی ندارد اما گوجه فرنگی و نان دو ماده اصلی هستند. بهتر است این سالاد را با نوشیدنی سرد زیر نور آفتاب میل کنید.

مواد لازم برای پانزانلا

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ نان فرانسوی کوچک (به قطعات مربع ۲ سانتی متری بریده شده)

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ (به شکل مربع های ۲ سانتی متری)

۱ عدد خیار (به صورت ورقه ای به ضخامت ۱ سانتی متر)

فلفل قرمز ۱ عدد (به صورت تکه های مربع ۲ سانتی متری)

فلفل دلمه ای زرد ۱ عدد (به مربع های ۲ سانتی متری خرد شده)

نصف پیاز قرمز (خلال شده و نازک)

۲۰ برگ ریحان خرد شده

دستور تهیه سالاد پانزانلا

. روغن را در ماهیتابه گرم کنید

سپس نان ورقه شده و نمک را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. این کار را تا زمانی که نان قهوه ای رنگ شود ادامه دهید. در صورت تمایل می توانید روغن بیشتری اضافه کنید.

در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، خیار، فلفل، پیاز و ریحان را با هم مخلوط کنید، تکه های نان را به مخلوط سالاد اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

بعد از مخلوط شدن مواد، سالاد را به مدت نیم ساعت بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.