5 نکته برتر تغذیه سالم در فصل بهار + دستور العمل های بهاری


با این 5 نکته مهم تغذیه سالم بهاری، از جمله بهترین سبزیجات بهاری و الهام از آشپزی با دستور العمل های سبک بهاری، به فصل جدید سلام کنید و به سلامتی بپردازید.

همانطور که اولین شکوفه ها روی درختان میوه ظاهر می شوند و جوانه های سبزی لطیف از زمین بیرون می ریزند، زمان جشن گرفتن بهترین محصولات تازه بهاری فرا رسیده است. بله، اکنون می توانید از عرضه زمستانی محصولات کنسرو و منجمد خود فراتر بروید و به همه چیزهای تازه و خوشمزه بروید. با غذاهای گرم زمستانی مانند سوپ ها و خورش ها خداحافظی کنید و با غذاهای ترد، خنک و رنگارنگ، مانند سالادها و غذاهای سبک و سبزی محور که از بهترین سبزیجات بهاری بهره کامل می برند، سلام کنید. این تغییر در الگوهای غذا خوردن فصلی نه تنها خوشمزه است، بلکه می تواند سلامت شما را نیز تقویت کند، زیرا خوردن سبزیجات بیشتر با فواید فراوانی از جمله کاهش خطر بیماری قلبی، انواع خاصی از سرطان، دیابت نوع 2 و چاقی مرتبط است. به همین دلیل است که طبق USDA باید روزانه 2 تا 3 فنجان از این غذاهای گیاهی سالم را هدف قرار دهید. بنابراین، با این 5 نکته مهم برای تغذیه سالم بهاری و مجموعه دستور العمل های بهاری من به فصل بروید.

5 نکته مهم تغذیه سالم در فصل بهار

از محصولات فصل بهار بیشتری مانند کلم بروکلی، چغندر، پیاز سبز و تربچه استفاده کنید.

1. خرید و برنامه ریزی کنید

در این زمان از سال، محصولات فصلی بیشتری مانند تربچه، گیاهان، سبزیجات برگ دار، نخود فرنگی، مارچوبه، کنگر فرنگی، مرکبات و توت فرنگی در انتظار شما هستند. بعد از اینکه فریزر خود را با محصولات تهیه کردید، ابتدا از سبزیجات فاسد شدنی تر مانند کاهو، سبزیجات برگ دار، سبزی ها، کلم بروکلی و نخود فرنگی استفاده کنید. در اواخر هفته از محصولات محکم تر مانند هویج، تربچه و سیب زمینی استفاده کنید. این دستور العمل فوق العاده برای سالاد نخود جواهری کوچک با لیمو و شوید را با استفاده از محصولات بهاری بررسی کنید تا الهام بگیرید.

نان تست لوبیا سفید تربچه

2. روز را با سبزیجات بهاری شروع کنید

آیا می دانستید که در بسیاری از فرهنگ ها، مانند ژاپن و مدیترانه، مردم از سبزیجات برای صبحانه لذت می برند؟ آره! این یک راه عالی برای گنجاندن سبزیجات بهاری لطیف تر، مانند هویج، کنگر فرنگی و سبزیجات برگدار است. سعی کنید مارچوبه را تفت دهید تا در بسته بندی غلات کامل با لوبیا سیاه بگنجانید، تربچه بهاره را روی نان تست برش دهید (همانطور که در هلند انجام می دهند)، یا از یک ساندویچ صبحانه با گوجه فرنگی اولیه، سبزی و کاهوی لطیف لذت ببرید.

سبزیجات بهاری را با یک غوطه وری تعاملی، مانند هوموس ریحان گوجه فرنگی خشک شده نخود، بسته بندی کنید تا میان وعده آسان و خوشمزه شود.

3. سبزیجات بهاری خود را برای رفتن بسته بندی کنید!

هیچ چیز مانند ظرفی از سبزیجات تازه و ترد برای میان وعده در بهار، تازه و سالم نیست. تربچه ترد، کلم بروکلی و گل کلم، نیزه مارچوبه و نخود برفی را با دیپ مورد علاقه خود امتحان کنید. از سبزیجات بسته بندی شده در جعبه های ناهار (برای پیر و جوان)، پیک نیک، پیاده روی، و غذاخوری لذت ببرید. این دیپ کلاسیک وگان آرتیشو خوش طعم را امتحان کنید تا در غوطه ور شدن سالم به آن بپردازید.

سالاد فاررو رازیانه مارچوبه توسکانی

4. برای ناهار یک سالاد بهاری عالی میل کنید

با این مراحل یک سالاد ناهار بهاری با انرژی گیاهی تهیه کنید – مملو از مواد مغذی مورد نیاز برای سیر نگه داشتن شما تا شام – با این مراحل:

  • یک بشقاب (یا ظرف آماده‌سازی غذا) را با برگ‌های سبز تیره مانند کلم پیچ، شاتوت، اسفناج یا روما بپوشانید.
  • روی آن را با ½ فنجان لوبیاهای کنسرو شده مانند نخود، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا کانلینی یا لوبیا سیاه بریزید.
  • 3 تا 4 تا از رویه های سبزیجات مورد علاقه خود مانند نخود فرنگی، نوارهای هویج ژولین و پیاز سبز را روی آن قرار دهید.
  • روی 1 تا 2 قاشق غذاخوری آجیل یا دانه های خرد شده برای طعم، ترد و سلامتی مانند بادام، پسته، گردو یا تخمه آفتابگردان بپاشید.
  • با 1/4 فنجان میوه های بهاری، مانند برش های توت فرنگی، انبه و گریپ فروت، طعم شیرینی را اضافه کنید.
  • 1-2 قاشق چایخوری روغن زیتون خالص و کمی آب لیمو بپاشید.
  • این وعده غذایی متعادل شامل کربوهیدرات‌ها، پروتئین، چربی‌های سالم، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هایی که آهسته هضم می‌شوند را بچشید که تا شام با شما همراه خواهد بود.
پیتزای گیاهی رنگین کمان وگان با پوسته آرد ذرت

5. بشقاب شام خود را با رنگ بهاری رنگ آمیزی کنید

برای شام، فقط با سبزیجات بهاری در خوراکی های مورد علاقه خود دیوانه شوید! سعی کنید سبزیجات را با کمی روغن زیتون کباب کنید (یا برشته کنید) مانند کلم، مارچوبه یا پیاز سبز. یک وعده غذایی سبک و سبزیجات محور مانند پاستا با شاتوت و لوبیا یا کیچ مارچوبه درست کنید. یک سالاد خنک و غلات سبزیجات مانند سالاد تربچه، سالاد کلم کینوآ یا سالاد برنج قهوه ای را در کناره سرو کنید.

سالاد توفو ماندارین ترد

10 دستور غذای سالم بهار

این دستور العمل های سبک و دوست داشتنی را با طعم های خنک و زیبای بهاری امتحان کنید.

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.

ابزارهای بیشتر برای خوردن و زندگی خوب



منبع