سالاد شلیل کبابی با سس زنجبیل مرکبات


من عاشق فصل شلیل هستم! از آن میوه های هسته دار رنگارنگ، روشن و شیرین لذت می برید طبیعی (فقط گاز بگیرید!). اما می توانید به شلیل در آشپزخانه نیز روی بیاورید. این دستور تهیه سالاد شلیل کبابی با سس زنجبیل مرکبات بسیار آسان است. فقط یک سالاد را با مخلوط کاهو بچه، نعناع تازه، تربچه ورقه شده و بادام خرد شده مخلوط کنید. یک سس زنجبیل مرکباتی خوش طعم را هم بزنید تا روی برش های شلیل و سالاد بریزد. سپس برش ها را کباب کنید تا طلایی و نرم شوند و روی سالاد بریزید. این سالاد سبک با طعمی روشن و نعنا-زنجبیل و افزودنی ترد تازه از تربچه و بادام، مملو از عطر و طعم است. تنها با 7 ماده (بدون احتساب مواد اصلی آشپزی)، می توانید این دستور غذای گیاهی و بدون گلوتن را در کمتر از 30 دقیقه تهیه کنید. در این دستور غذا می توانید هر میوه هسته دار مانند زردآلو، هلو، گیلاس و آلو را نیز جایگزین کنید.

شلیل چیست؟

شلیل یک میوه هسته دار با پوست صاف (میوه ای با هسته مرکزی بزرگ) از خانواده Rosaceae است که از بستگان نزدیک هلو هستند. شلیل در دنیای کشاورزی و سوپرمارکت‌ها چیز جدیدی نیست – گمان می‌رود 4000 سال پیش در چین به وجود آمده باشد.

شلیل در مقابل هلو

شلیل ها دارای گوشت سفت تری هستند و پوسته آن بدون وز بیرونی است، در حالی که هلو دارای پوست بیرونی تیره است و با گوشت نرم تر و آبمیوه تر، کمی ارزان تر است. شلیل در چندین نوع شلیل سفید و شلیل زرد وجود دارد. در ماه های تابستان به دنبال شلیل باشید، جایی که در آب و هوای گرم رشد می کنند.

من شلیل های این دستور غذا را از درخت شلیل خود در اوجای انتخاب کردم.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

در طول تابستان که شلیل در فصل است، این سالاد شلیل کبابی آسان، سالم و خوشمزه را با سس زنجبیل مرکباتی خوش طعم درست کنید.


سس زنجبیل مرکبات:

سالاد شلیل:

  • 3 شلیل، پوست کنده نشده، به قطعات ضخیم بریده شده است
  • 4 فنجان مخلوط کاهو بچه
  • ½ فنجان نعناع تازه خرد شده
  • 4 تربچه، ورقه شده
  • ¼ فنجان بادام درشت خرد شده


  1. وینیگرت را با هم زدن روغن زیتون، آب پرتقال، زنجبیل، نمک (اختیاری) و فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک ظرف کوچک آماده کنید تا یکدست شود.
  2. برش های شلیل را در یک کاسه قرار دهید. نیمی از وینیگرت را بپاشید و باقی مانده وینیگرت را برای سالاد نگه دارید.
  3. یک گریل را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و تکه های شلیل را روی گریل داغ قرار دهید. هر مایعی را در کف ظرف نگه دارید تا دوباره به وینگرت رزرو شده برای سالاد اضافه کنید. شلیل ها را کباب کنید تا روی سطح آنها طلایی شود سپس شلیل ها را با انبر برگردانید تا از طرف دیگر آنها کباب شوند تا طلایی شوند (حدود 8 دقیقه از هر طرف بسته به گریل شما). شلیل ها را از گریل خارج کرده و کمی خنک کنید.
  4. در حالی که شلیل ها در حال کباب شدن هستند، سالاد را آماده کنید. مخلوط بچه کاهو را در یک بشقاب یا کاسه سالاد کم عمق قرار دهید. نعناع خرد شده، تربچه و بادام خرد شده را روی کاهو بچینید. شلیل های کبابی را روی سالاد بچینید. باقی مانده وینگرت را بریزید و بلافاصله سرو کنید.
  5. 4 وعده (حدود 1 ¾ فنجان از هر وعده) درست می کند.

یادداشت

شلیل ها را به قاچ های ضخیم برش دهید تا از ریزش آن ها در رنده ها جلوگیری کنید (حدود 8 تا 10 برش در هر شلیل). برای کباب کردن شلیل می توانید سبد گریل را هم امتحان کنید.

می توانید قبل از سرو با فلفل سیاه تازه آسیاب شده اضافه کنید.

این بشقاب مربعی را برای سرو این سالاد شلیل امتحان کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 16 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 137
  • قند: 9 گرم
  • سدیم: 61 میلی گرم
  • چربی: 8 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 14 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 4 گرم

کلید واژه ها: شلیل، شلیل سفید، سس زنجبیل

برای سایر سالادهای گیاهی، برخی از سالادهای مورد علاقه من را بررسی کنید:

سالاد برنج قهوه ای سبز و طلایی
سالاد آروگولا با گوجه فرنگی
سالاد لوبیا سبز، نخود و فرارو با زعتر
سالاد گل کلم تند با گشنیز
سالاد کلم بروکسل تراشیده شده با بادام زمینی و پاپایا
سالاد اسفناج توت فرنگی با فتا وگان و وینگرت بالزامیک

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.