کلم بروکسل و گل کلم تفت داده شده با هوموس کدو حلوایی


در ماه های پاییز و زمستان، به محصولات فصلی روی آورید تا وعده های غذایی خود را با رنگ، طعم و مواد مغذی درخشان کنید. در این دستور پخت کلم بروکسل و گل کلم بوداده با هوموس کدو حلوایی، کدو حلوایی، گل کلم و کلم بروکسل به خوبی برای ایجاد یک غذای دلچسب استفاده می شود که می تواند پیش غذا یا کنار هر وعده غذایی باشد، از شام های معمولی روزهای هفته تا وعده های غذایی تعطیلات. . من این دستور غذا را در کریسمس سال گذشته سرو کردم و موفقیت زیادی داشت. این دستور غذای گیاهی و بدون گلوتن با یک ورقه کباب سبزیجات از کدو، کلم بروکسل و گل کلم همراه با وینگرت خوش طعم مریم گلی، سیر، زردچوبه، پاپریکا دودی، زیره و آب لیمو شروع می شود. پس از برشته شدن، کافی است نیمی از کدو حلوایی را بردارید و آن را به یک هوموس کدو حلوایی افسانه ای تبدیل کنید تا پایه ای برای غذای زیبای خود ایجاد کنید. درست است – لکه‌ای از هوموس کدو حلوایی خاکی، انباشته از سبزیجات زمستانی برشته طلایی، روی آن دانه‌های انار، دانه‌های شاهدانه، و برگ‌های مریم گلی ترد. تنها چیزی که باید بگویم این است که … وای! این دستور پخت کلم بروکسل بو داده رنگارنگ با طعم، عطر و بافت بسته بندی شده است. ناگفته نماند تغذیه قدرتمندی مانند فیبر، پروتئین های گیاهی، چربی های سالم، ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی. آن را به عنوان آماده سازی غذا نیز بسته بندی کنید، زیرا باقی مانده آن معجزه آسا است.

با هوموس کدو حلوایی به عنوان پایه این دستور غذا شروع کنید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور غذایی مجلل برای کلم بروکسل و گل کلم بوداده با هوموس کدو حلوایی دارای محصولات پاییزی و زمستانی از جمله کدو حلوایی، گل کلم و کلم بروکسل است. با پایه‌ای از هوموس کدو حلوایی، سبزیجات برشته روی هم چیده می‌شوند و با آرل‌های انار و مریم گلی ترد تزئین می‌شوند.


سبزیجات کباب شده:

هوموس کدو حلوایی:

  • 1 فنجان نخود پخته یا کنسرو شده، آبکش شده
  • 2 حبه سیر، پوست کنده
  • ½ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  • ½ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری شکر قهوهای
  • 2 قاشق غذاخوری ارده
  • ½ لیمو، آب گرفته
  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی

تاپینگ (اختیاری):

  • 2 قاشق غذاخوری برگ مریم گلی تازه*
  • 1 قاشق غذاخوری دانه شاهدانه
  • 2 قاشق غذاخوری آرل های انار


  1. برای تهیه سبزیجات سرخ شده: فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.
  2. کدو حلوایی را از وسط نصف کرده و دانه ها را بردارید. نیمی از کدو حلوایی را کامل بگذارید و آن را در یک ظرف پخت کوچک پر از 2 قاشق غذاخوری آب قرار دهید. با 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید. ظرف را در فر در طبقه پایینی قرار دهید و تفت دهید تا کاملا نرم شود (حدود 25-30 دقیقه).
  3. با نصف دیگر کدو حلوایی، پوست آن را بگیرید و گوشت را به صورت مکعبی برش دهید. (برای اینکه پوست کندن کدو را راحت تر کنید، ابتدا آن را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید). مکعب های کدو حلوایی را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید.
  4. کلم بروکسل و گل کلم را در کاسه بزرگ مخلوط کن با مکعب های کدو قرار دهید.
  5. مریم گلی، سیر، زردچوبه، پاپریکا دودی، دانه های زیره، فلفل قرمز قرمز، نمک (اختیاری)، شکر قهوه ای (اختیاری)، 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. با استفاده از انبر، مخلوط را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با چاشنی آغشته شوند.
  6. سبزیجات چاشنی شده را روی یک سینی فر بریزید و در فر در طبقه بالایی قرار دهید. سبزیجات را به مدت 25 تا 30 دقیقه تا نیمه برگردانید تا روی سطح آن طلایی و نرم شوند.
  7. وقتی نیمی از کدو حلوایی نرم شد، هوموس کدو حلوایی را با برداشتن پوست از پوست و قرار دادن آن در غذاساز یا مخلوط کن بزرگ درست کنید.
  8. نخود، سیر، زردچوبه، جوز هندی، نمک (اختیاری)، فلفل سیاه و شکر قهوه ای (اختیاری) را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تاهین و آب لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا در حین مخلوط کردن، بافتی صاف و کرمی به دست آید.
  9. برای سرو: در یک بشقاب بزرگ یا ظرف بیضی شکل، یک لایه سخاوتمندانه از هوموس را روی تمام سطح بمالید و تا لبه ظرف بکشید.
  10. کدو حلوایی بو داده، کلم بروکسل و گل کلم را روی هوموس بچینید.
  11. روی آن را با برگ مریم گلی (در صورت تمایل برگ های مریم گلی* را در فر سرخ کنید)، دانه های کنف و در صورت تمایل انارها را روی آن قرار دهید.
  12. بلافاصله سرو کنید. 8 وعده درست می کند.

یادداشت

*برای سرخ کردن برگ های مریم گلی: در حالی که کدو حلوایی در حال تفت دادن است، برگ های مریم گلی تازه را به صورت لایه ای در یک ظرف کوچک مخصوص فر قرار دهید و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بپاشید. در فر قرار دهید و تفت دهید تا برگ های مریم گلی ترد شوند (حدود 10 دقیقه). از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

  • زمان آماده سازی: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 163
  • قند: 6 گرم
  • سدیم: 39 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 18 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • پروتئین: 6 گرم

کلید واژه ها: سبزیجات بریان شده زمستانی، کلم بروکسل، گل کلم، گل کلم بوداده

برای دستور العمل های بیشتر شامل سبزیجات پاییزی و زمستانی، موارد زیر را بررسی کنید:

3 دستور کدو حلوایی، 2 کول، 2 بروکسل

کدو حلوایی بلوط پر شده با کینوا و کرن بری
کدو حلوایی بو داده بالزامیک و کلم بروکسل با فارو
سالاد کدو حلوایی با جو و کلم پیچ
گل کلم کامل بو داده با ادویه شاورما و ماست گیاهی گیاهی
سیخ توفو گل کلم بوفالو
سالاد کلم بروکسل تراشیده شده با بادام زمینی و پاپایا
سالاد پستو عدس سیاه با کدو حلوایی و کلم بروکسل

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.

ابزارهای بیشتر برای خوردن و زندگی خوب



منبع