11 دستور غذای مورد علاقه وگان تابستانی


به دنبال بهترین دستور العمل های تابستانی سالم برای چرخش منوی خود هستید؟ سپس 11 دستور غذای گیاهی تابستانی مورد علاقه من را که در تابستان در آشپزخانه خودم درست می کنم، از جمله دسته هایی مانند نوشیدنی ها، پیش غذاها، سالادها، غذاهای جانبی، خوراکی ها و دسرها را بررسی کنید.

تابستان همه چیز در مورد تغذیه تازه، سبک و سالم است. این در مورد جشن برداشت تابستانی سرشار از سبزیجات، مانند گوجه فرنگی، کدو سبز، ذرت، و خیار است. و میوه های تابستانی مانند هلو، خربزه و انواع توت ها. این در مورد رشد چند سبزیجات به تنهایی است (سلام، ریحان و کدو حلوایی!). این در مورد گذراندن وقت سر میز در خارج از منزل با افرادی است که دوستشان دارید.

در این زمان از سال، من واقعاً دوست دارم وقت خود را صرف صرف غذا در فضای باز در پیک نیک، مهمانی ها، کنسرت ها و شام های طولانی در فضای باز در شب های گرم کنم. به همین دلیل است که من برخی از دستور العمل های تابستانی وگان مورد علاقه خود را که بارها و بارها به آن روی می آوردم تا برای دوستان و خانواده خود آماده کنم، جمع آوری کردم. بسیاری از این دستور العمل ها دارای سبزیجات و میوه هایی هستند که از باغ خود من می آیند، اما می توانید به راحتی در بازارهای کشاورزان و سوپرمارکت ها نیز پیدا کنید. امیدوارم امروز بیرون بروید و از یک روز زیبای تابستانی لذت ببرید و مدتی را صرف پرورش سبک غذای گیاهی خود کنید که به فصول ادای احترام می کند. اجازه دهید این دستور العمل های گیاهی تابستانی سالم شما را برای لذت بردن از فصل الهام بخشد.

11 دستور غذای مورد علاقه وگان تابستانی

چای سبز سرد با لیمو و خیار

ترکیب چای سبز سرد خود را به عنوان یکی از سالم ترین و سبزترین کارهایی که می توانید انجام دهید درست کنید! آن بطری‌های چای سرد می‌توانند حاوی شکر و مقدار زیادی از افزودنی‌های ناخواسته باشند. ناگفته نماند که چقدر می توانید با پرهیز از همه آن بطری های پلاستیکی، که باید آماده شوند و سپس به سوپرمارکت نزدیک شما ارسال شوند، در طول یک سال چقدر می توانید اثر محیطی خود را کاهش دهید و در طول مسیر سوخت های فسیلی مصرف کنید. این نوشیدنی با طراوت برای غلبه بر گرما عالی است – آن را در یک پارچ برای کل میز سرو کنید.

سس آووکادو

من عاشق یک سس سالسا غنی از سبزیجات برای سرو با کراکر غلات کامل، چیپس ذرت یا لوبیا و سبزیجات هستم. و این سالسا آووکادو مملو از مواد غذایی اضافی است: ذرت، پیاز سبز، گشنیز، زیتون سیاه، ذرت و ژالاپنو. این نه تنها خوشمزه است، بلکه بوت کردن آن زیباست. در حالی که این سالسا آووکادو در زمان میان‌وعده یا به‌عنوان پیش‌غذا عالی است، به‌عنوان همراهی همبرگر گیاهی، عدس، توپ‌های گوشتی سبزیجات، تاکو، بوریتو و ساندویچ نیز خوشمزه است. آن را به مهمانی یا پیک نیک بعدی خود به عنوان یک غذای خوشمزه بیاورید که مورد توجه قرار گیرد! تنها با 10 ماده تشکیل دهنده، بدون احتساب مواد اصلی آشپزی، این یک دستور العمل است که شما بارها و بارها به آن روی خواهید آورد.

سالاد سیب زمینی کنفتی وگان

آیا به دنبال یک سالاد سیب زمینی کلاسیک و راحت با یک ترد سالم هستید؟ سپس شما عاشق سالاد سیب زمینی آفتابی، رنگارنگ، مغذی و خوشمزه من خواهید شد. آن را به یک مهمانی بیاورید تا همه آن را به پا کنند! رنگ سبزیجات – هویج، فلفل، سبزی، پیاز قرمز – درست در این سالاد سیب زمینی کانفتی روشن که کاملاً گیاهی (وگان) و بدون گلوتن است می درخشد. من این غذا را در پیک نیک های بیشماری در فضای باز و مهمانی های تابستانی سرو کرده ام و همیشه درخواست هایی برای این دستور تهیه می کنم، به همین دلیل است که چند سال پیش آن را در وبلاگ قرار دادم. این سالاد سیب‌زمینی کرکی و خامه‌ای با سس خامه‌ای وگان و در عین حال خوش طعم، به همان اندازه که زیباست، خوشمزه و لذیذ است.

سالاد آروگولا با گوجه فرنگی

وقتی یک گوجه‌فرنگی عالی – زیبا، سنگین، آبدار و رسیده – را از بازار کشاورزان برمی‌گردانم، این یکی از سالادهای آسان مورد علاقه من برای نمایش آن گوجه‌فرنگی عالی است. با الهام از سالادهای کلاسیک Caprese در ایتالیا، من گوجه فرنگی کامل خود را با آرگولا، روغن زیتون، آجیل کاج، ریحان، سرکه بالزامیک و EVOO جفت کردم و پنیر بز معمولی را کنار گذاشتم تا این دستور غذا کاملاً گیاهی باشد. این نیز یک دستور العمل عالی برای به نمایش گذاشتن محصول سپر گوجه فرنگی در باغ شما است.

سالاد گوجه فرنگی تابستانی با لوبیا سبز

این دستور ساده سالاد تابستانی خالص است. این همه لوبیا سبز رسیده و فراوان و گوجه‌فرنگی‌های تازه برداشت شده را جشن می‌گیرد – تازه از باغ، CSA، بازار کشاورزان یا خواربارفروش محله شما. می توانید آن را در عرض چند دقیقه هم بزنید و آن را در دمای اتاق یا سرد شده به عنوان همراه برای یک شام یا پیک نیک در هوای گرم سرو کنید.

جوش ذرت و سیب زمینی

با الهام از «جوش» که در جنوب و نیوانگلند جشن گرفته می‌شود، این نسخه گیاهی غذاهای دریایی را که معمولاً در این گلدان‌های بخارپز بزرگ موجود است، حذف می‌کند. این غذا بهترین راه برای جشن گرفتن محصولات بسیار عالی و در اواخر تابستان است، مانند ذرت شیرین تازه و سیب زمینی جدید. نسخه من شامل مشتی شوید تازه و حبه سیر است. این برای وعده غذایی یا مهمانی بعدی شما در فضای باز ایده آل است.

نبات سبزیجات جو دوسر کدو سبز

این نبات‌های خوشمزه و خانگی کدو حلوایی پر از گیاهان کامل غنی از مواد مغذی مانند کدو سبز، هویج، لوبیا، جو، پسته، چیا و کتان هستند. یک دسته تهیه کنید و در تمام طول هفته از آنها لذت ببرید. آنها به عنوان یک همبرگر گیاهی در یک نان غلات کامل با کاهو، گوجه فرنگی و آووکادو، و همچنین یک غذای اولیه با سس غوطه ور طعم دهنده، مانند این سالسا آووکادو، سرو می شوند. اگر باغ دارید و کدو سبز فراوانی دارید، این دستور یک راه حل عالی برای استفاده از محصولات فصلی شما ارائه می دهد.

توفو کنجد تند کبابی

این دستور العمل آسان برای توفو کنجد تند کبابی به طعم های سنتی آسیایی از جمله کنجد، سس سویا، سرکه شراب برنج، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز قرمز و جلبک دریایی ادای احترام می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که این ماریناد خوش طعم را مخلوط کنید – که فقط چند دقیقه طول می کشد و 8 ماده تشکیل می دهد – و سپس توفوی سفت و فشرده اضافی خود را مرینید کنید تا طعم فوق العاده را به آن اضافه کند. سپس می توانید آن را کباب کنید، اجازه دهید سطح کاراملی شود و کمی ترد شود.

راتاتویی با لوبیا سفید

برداشتی از باغ سبزی تابستانی یا سفر به بازار کشاورزان – و گشت و گذار در کمد آشپزخانه – هرگز آنقدر خوشمزه به نظر نمی رسید! با یک قابلمه بزرگ و چند ماده ساده، این راتاتوئی گیاهی خوش طعم با لوبیا سفید مطمئناً هر اشتهای قلبی را برآورده می کند.

کیک کدوی شکلاتی

باور نمی‌کنید که این کیک شکلاتی بی‌نظیر با کدو سبز خرد شده پر شده باشد، و نه اینکه کاملاً گیاهی (وگان) باشد. این دستور العمل جادوی aquafaba، مایع لوبیای ذخیره شده را به نمایش می گذارد که مانند مرنگ شلاق می زند و جایگزین تخم مرغ در دستور العمل های پخت می شود. این کیک خوشمزه همچنین نشان می دهد که چگونه سبزیجات می توانند رطوبت زیادی را به دستور العمل ها اضافه کنند، مانند کدو سبز در یک کیک خوشمزه.

هلو کبابی با ریحان

فصل هلو است! بنابراین تا زمانی که فرصت دارید از این میوه های خوشمزه و آبدار لذت ببرید. من عاشق این روش آسان برای سرو هلو تازه و رسیده هستم. فقط آنها را با این ماریناد روغن زیتون-ریحان بمالید و آنها را کبابی کنید. آنها را با بستنی گیاهی برای یک خوراکی خاص سرو کنید.

برای سایر ایده‌ها در مورد تغذیه گیاهی در تابستان، این موارد را بررسی کنید:

عاشق توت های تابستانی شوید!
چگونه در تابستان فصلی غذا بخوریم
نکات برتر متخصص تغذیه برای استفاده بهینه از محصولات تابستانی
40 دستور غذای وگان میوه تابستانی با خربزه
45 دستور العمل پیک نیک تابستانی مبتنی بر گیاه
6 دیپ تابستانی گیاهی