5 روش برتر برای طبخ تمپه + دستور پخت تمپه


با این 5 نکته و دستور العمل تمپه همه چیز را در مورد نحوه پخت تمپه، پروتئین گیاهی شگفت انگیز، بیاموزید.

وقت آن است که با غذاهای سنتی سویا، تمپه (تلفظ tem-pay) آشنا شوید. چند دهه پیش، شاید این غذای اصلی گیاهی را در سوپرمارکت‌ها و خانواده‌های آمریکایی پیدا نمی‌کردید، اما امروزه – به لطف جنبش قدرتمند مبتنی بر گیاه – می‌توانید تمپه را در بسیاری از خواربارفروشی‌ها و حتی رستوران‌های سراسر کشور پیدا کنید. البته، تمپه مدت‌ها قبل از اینکه برای بسیاری در ایالات متحده بیشتر آشنا شود، یک عنصر اصلی در رژیم‌های غذایی سنتی بوده است و در سوپرمارکت‌های آسیایی موجود بود. تمپه یک غذای سنتی و تخمیر شده اندونزیایی سویا و غلات است. این محصول در یک بلوک کوچک فشرده می آید که برای برش دادن به غذاهای مورد علاقه شما به عنوان جایگزین گوشت مناسب است. تمپه طعمی تند (به لطف تخمیر)، طعم ملایم، آجیلی و بافت سفت دارد. در اینجا درباره تمپه در مقابل توفو بیشتر بدانید. و مقاله من در متخصص تغذیه امروز در مورد تمپه را اینجا بخوانید.

تغذیه تمپه

یکی از زیبایی های تمپه، مشخصات تغذیه ای آن است: یک وعده نصف فنجان دارای 160 کالری، 15 گرم پروتئین، 9 گرم چربی کل، و مجموعه ای از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، مواد شیمیایی گیاهی و پروبیوتیک ها است (به یاد داشته باشید، تخمیر شده است!) . این پروتئین از کیفیت بالایی برخوردار است و آن را به یک مکمل مغذی برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند. آیا تمپه فاقد گلوتن است؟ بسیاری از محصولات تمپه حاوی غلات هستند، بنابراین برچسب ها را بررسی کنید. برخی از محصولات تمپه از دانه ها یا دانه های بدون گلوتن استفاده می کنند که باعث می شود تمپه فاقد گلوتن باشد.

نحوه استفاده از Tempeh

تمپه بسیار همه کاره است—نیازی به پخت و پز یا پیش آماده سازی ندارد. معمولاً می‌توانید تمپه را در راهروی یخچال در کنار سایر جایگزین‌های گیاهی مانند توفو و گوشت‌های گیاهی پیدا کنید. فقط کافی است کیسه پلاستیکی را باز کنید و آن را برش دهید، مکعبی کنید، یا آن را به شکل سیب زمینی سرخ کرده، کاسرول، خورش، هاش و ماکارونی خرد کنید. مخصوصاً در دستور پختی که دارای سس پر جنب و جوش است خوب است تا تمپه بتواند طعم آن غذا را بگیرد. شما همچنین می‌توانید تمپه را به تنهایی در یک غذای خوشمزه (به دستور غذای مورد علاقه من مراجعه کنید) مرینیت و برشته کنید یا آن را کبابی کنید.

تمپه سوخاری کنجد

بسیاری از تولیدکنندگان غذای خلاق محصولات تمپه واقعا عالی مانند بیکن تمپه، برگر تمپه و تمپه چاشنی شده را تهیه می کنند. تمپه بر اساس غذاهای گیاهی واقعی، یعنی سویا و غلات است، بنابراین قطعاً باید بخشی از فرهنگ لغات گیاهی شما باشد. در واقع، تمپه آنقدر “واقعی” است که می توانید آن را در خانه درست کنید، اگر اینقدر تمایل داشتید. اما اگر نمی‌خواهید این همه دردسر را تحمل کنید، فقط یک بسته تمپه در سوپرمارکت‌های خود بگیرید. شما همیشه یک بلوک تمپه را خواهید یافت، با ماندگاری طولانی‌اش، که در کشوی اغذیه‌فروشی یخچال من به صدا در می‌آید و منتظر خلقت گیاهی بعدی من است.

5 روش برتر برای استفاده از دستور العمل های تمپه + تمپه

5 روش برتر من برای استفاده از تمپه را به همراه مجموعه ای از دستور العمل های تمپه گیاهی مورد علاقه من بررسی کنید و همین امروز با این غذای سنتی و گیاهی آشپزی کنید!

ساندویچ وگان BLTA

1. بیکن تمپه را برای وگان BLTA درست کنید

شما می توانید غذاهای سالم و کامل، بیکن گیاهی را با تمپه بپزید. فقط تمپه را به نوارهای نازک بریزید، روی ماریناد بپاشید و آن را با دمای 400 درجه فارنهایت در طبقه بالایی فر کباب کنید تا قهوه ای طلایی شود. یا می توانید آن کار را رها کنید و بیکن تمپه از پیش ساخته شده را نیز خریداری کنید. BLTA وگان خوشمزه و آسان من با استفاده از بیکن تمپه را اینجا ببینید. در ویدیوی آشپزی من در اینجا نحوه درست کردن ساندویچ BLTA را بیاموزید.

تمپه سوخاری کنجد

2. یک دسته تمپه برشته را هم بزنید

با مرینیت کردن و برشته کردن آن یک تمپه برشته خوشمزه درست کنید. سپس آن را در هر زمانی از هفته به ساندویچ ها، سالادها، کاسه های غلات کامل (به زیر مراجعه کنید)، ساندویچ ها و بسته بندی ها اضافه کنید. دستور غذای خوشمزه من برای تمپه سوخاری کنجد را اینجا ببینید.

پای قارچ لوبیا سبز با پوره سیب زمینی

3. Comfort Food it Up

من عاشق افزودن برش‌های تنومند و روستایی تمپه به غذاهای کلاسیک مورد علاقه‌ام، مانند کاسرول، غذاهای پاستا، و خورش‌ها هستم (این خورش گیاهی گینس را امتحان کنید). یکی از دستور العمل های مورد علاقه من با تمپه را بررسی کنید: این پای قابلمه سبزیجات خوشمزه.

تمپه پرتقالی-بادام زمینی با برنج قهوه ای

4. Stir-Fry کلاسیک را به خاطر بسپارید

یکی از روش‌های مورد علاقه من برای استفاده از تمپه، اضافه کردن آن به سرخ کردن سبزیجات است. در واقع، شما فقط می توانید پروتئین حیوانی پخته شده یا توفو را با تمپه در هر دستور پخت سرخ کردنی جایگزین کنید. آسان است – فقط سبزیجات و تمپه خود را در سس سیر سویا تفت دهید و روی برنج قهوه ای سرو کنید. شام 30 دقیقه دیگر آماده است.

گادو-گادو

5. با آن فرهنگی شوید

با کمک تمپه به سراغ غذاهای سنتی کشورهای آسیایی مانند تایلند، چین و اندونزی بروید. برای شروع، دستور العمل های من برای این ماهیتابه نودل گادو گادو اندونزیایی و تمپه تایلندی را امتحان کنید. نیروگاهی برای زندگی.

برای کمک به قدردانی شما از تمپه، من یکی از ویدیوهای دستور پخت مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم: کنجد تمپه بودا کاسه.

https://www.youtube.com/watch?v=zrD1JYE640Y

دستور غذا را از ویدیو اینجا دریافت کنید: کاسه دانه کنجد تمپه.

برای راهنمایی بیشتر در مورد نحوه لذت بردن از غذاهای سالم گیاهی در رژیم غذایی خود، موارد زیر را بررسی کنید:

ابزارهای بیشتر برای خوردن و زندگی خوب



منبع