سبزیجات زمستانی برشته با زعتر


زمستان بهترین زمان برای لذت بردن از طعم کاراملی سبزیجات برشته شده در هوای خنک است. از این گذشته، شما واقعاً می توانید از محصولات تازه فصلی در تمام طول سال لذت ببرید، زیرا این دستور پخت سبزیجات زمستانی با زعتر گواه است! در این غذا من سیب زمینی شیرین، جعفری، پیاز و کلم بروکسل را با ترکیبی خوش طعم از آب لیمو، روغن زیتون، سیر و زعتر می ریزم. من دوست دارم این غذای جانبی سبزیجات را به عنوان غذای تعطیلات و همچنین همراهی غذای راحت در تمام فصل سرو کنم. یک لمس آب لیمو، سایه درخشان سبزیجات را حفظ می کند و طعم روشنی را نیز به آن اضافه می کند. رنگ‌ها – و مواد مغذی – در این ظرف سبزی ساده از جدول خارج شده‌اند و در هر روز دل‌انگیزی تسکین بصری را ارائه می‌دهند.

زعتر چیست؟

زعتر یک مخلوط ادویه چند منظوره رایج خاورمیانه است که در بسیاری از دستور العمل ها استفاده می شود. زعتر معمولاً حاوی ترکیبی از پونه کوهی، آویشن، زیره، گشنیز، سماق و دانه های کنجد است. می‌توانید این ادویه را در فروشگاه‌های ادویه‌فروشی، سوپرمارکت‌های مجهز و آنلاین پیدا کنید، یا می‌توانید خودتان آن را با مخلوط کردن آن ادویه‌ها با هم و نگهداری در شیشه درست کنید.

نحوه درست کردن این دستور غذا را در برنامه آشپزی زنده اینستاگرام من در اینجا ببینید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور غذای گیاهی و بدون گلوتن برای سبزیجات زمستانی بوداده با زعتر – پر از سیب زمینی شیرین، جعفری، پیاز، و کلم بروکسل – دلیلی بر این است که می توانید در تمام طول سال از سبزیجات تازه و فصلی لذت ببرید!


  • 1 سیب زمینی شیرین بزرگ (11 اونس)، (مانند بنفش، نارنجی یا زرد)، پوست کنده، مکعبی
  • 2 جعفری متوسط، پوست کنده نشده، مکعبی شده
  • 1 پیاز قرمز متوسط، خلال شده
  • 1 پوند کلم بروکسل، نصف شده است
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 2 قاشق چایخوری زعتر*
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم دادن
  • نمک دریا (اختیاری) به مزه


  1. فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب زمینی شیرین، جعفری، پیاز قرمز، کلم بروکسل و سیر را در یک ظرف بزرگ پخت (9×13) بریزید.
  3. با روغن زیتون و آب لیمو بپاشید.
  4. با زعتر، فلفل سیاه و نمک (اختیاری) بپاشید.
  5. در طبقه بالای فر، بدون درب، قرار دهید و حدود 35-40 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی و نرم شوند و هر 15 دقیقه هم بزنید.
  6. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

شما می توانید za’atar را در بسیاری از فروشگاه های تخصصی یا آنلاین پیدا کنید. خودتان آن را با ترکیب پونه کوهی، آویشن، زیره، گشنیز، سماق و کنجد درست کنید.

  • زمان آماده سازی: 8 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 109
  • قند: 6 گرم
  • سدیم: 27 میلی گرم
  • چربی: 3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 20 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 3 گرم

کلید واژه ها: سبزیجات برشته، سبزیجات زمستانی، مخلفات سبزیجات، زعتر

برای سایر غذاهای سبزیجات زمستانی، برخی از غذاهای مورد علاقه من را بررسی کنید:

کلم بروکسل بو داده افرا و بالزامیک
پوره سیب زمینی وگان قابلمه فوری
کدو حلوایی سوخاری با خرما، انجیر و پسته
سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری
هویج زنجبیلی نارنجی بو داده
کلم بروکلی وگان گردو او گراتین
سیب زمینی شیرین سوخاری ژاپنی با لعاب کنجد سویا

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.





منبع