مارچوبه سرخ شده با باقلا


هیچ چیز مانند اولین ظهور مارچوبه و باقلا در بازارهای کشاورزان، آرامش بهاری را برای من به ارمغان نمی آورد. این سبزیجات سرد و سرسبز در اولین روزهای گرم بهار و اوایل تابستان از زمین گرم و مرطوب و روی تاک های مخملی بیرون می آیند. در واقع، من هر دوی این سبزیجات دوست داشتنی را دارم که باغ سبزی ام را تزئین می کنند. این مارچوبه بهاره سرخ شده با لوبیا فاوا – که کاملاً گیاهی و بدون گلوتن است – از این سبزیجات به بهترین وجه در یک ظرف ساده و ساده استفاده می کند که می توان آن را به عنوان پیش غذا یا کنار غذا میل کرد یا در کنار آن سرو کرد. غلات یا ماکارونی هیچ چیز خیلی شلوغ یا پیچیده نیست – فقط بگذارید مواد طبیعی لوبیا فاوا و مارچوبه بدرخشند. فقط لوبیا فاوا و مارچوبه را با کمی پیاز، سیر، روغن زیتون، ریحان، نعناع و لیمو تفت دهید تا ظرف چند دقیقه یک غذای عالی و لذیذ خواهید داشت.

نحوه نگهداری مارچوبه

مارچوبه های تازه برداشت شده را در یخچال در یک کیسه محصولات نگهداری کنید (من کیسه های بوم را دوست دارم محصولات قابل استفاده مجدد). ماندگاری مارچوبه چقدر است؟ سعی کنید از مارچوبه تازه ظرف یک هفته پس از خرید استفاده کنید تا بهترین بافت و ارزش غذایی را حفظ کنید.

نحوه تفت دادن مارچوبه

این دستور پخت مارچوبه سرخ شده دارای مارچوبه تازه است که در فصل بهار و اوایل تابستان است. تفت دادن مارچوبه بسیار آسان است، کافی است مقدار کمی روغن زیتون را در یک ماهیتابه یا ماهیتابه، مقداری اسید (آب لیمو، شراب، سرکه) و چاشنی های مورد علاقه تان گرم کنید و 6 تا 7 دقیقه بپزید، فقط تا زمانی که مارچوبه پخته شود. ترد و لطیف و قهوه ای. در این دستور مارچوبه را با باقلا تفت می‌دهید.

طرز پخت لوبیا فاوا

باقالی سبز کم رنگ و بسیار درشت و صاف است. معمولاً در زمانی که جوان و لطیف هستند خورده می‌شوند، زمانی که می‌توان آن‌ها را به مدت 10 دقیقه بخارپز کرد، اگرچه برخی از افراد ترجیح می‌دهند پوشش بیرونی خود را قبل از سرو پاک کنند. هنگامی که باقالی بالغ و خشک شد، ممکن است بخواهید خیس کنید و پوشش بیرونی آن را بردارید و سپس آنها را بپزید تا مانند سایر لوبیاها نرم شوند. آنها را در بهار و تابستان در بازارهای کشاورزان جستجو کنید یا آنها را در باغ خود پرورش دهید. همچنین می توانید در بسیاری از بازارها باقالی منجمد را پیدا کنید، زیرا ممکن است یافتن لوبیای تازه – که بسیار فصلی است – در سوپرمارکت ها سخت باشد. همچنین می توانید انواع خشک شده و کنسرو شده را در خواربار فروشی های مجهز یا آنلاین پیدا کنید.

در اینجا درباره آشپزی با باقلا بیشتر بدانید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور العمل سالم و خوشمزه برای مارچوبه سرخ شده با لوبیا فاوا تازه و آسان است. آن را در 7 دقیقه فقط با 7 ماده، بدون احتساب مواد اصلی آشپزی بپزید.


  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر (ممکن است از مقدار بیشتری برای تزئین استفاده شود)
  • 2 پوند باقالی تازه (در پوسته)، حدود 2 فنجان پوسته پوسته شده (ممکن است منجمد استفاده شود)
  • 1 مارچوبه تازه، خرد شده، خرد شده به قطعات 2-3 اینچی (ممکن است منجمد استفاده شود)
  • 2 پیاز سبز، خلال شده (روی و پیاز)
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 لیمو، آب گرفته، رنده شده
  • ¼ فنجان برگ نعناع تازه، درشت خرد شده
  • ¼ فنجان برگ های ریحان تازه، درشت خرد شده
  • نمک دریایی و فلفل سیاه، به مزه (اختیاری)


  1. روغن زیتون را در یک قابلمه یا تابه بزرگ گرم کنید.
  2. لوبیا فاوا، مارچوبه، پیاز و سیر را حدود 6 تا 7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات ترد و در عین حال سبز روشن و پخته نشوند.
  3. از روی حرارت بردارید و در آب لیمو و پوست لیمو، نعناع و برگ ریحان بریزید. در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  4. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

می‌توانید این غذا را به‌عنوان غذای جانبی، پیش‌غذا یا روی غلات پخته شده، پاستا، نان تست یا نان تخت سرو کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 7 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 221
  • قند: 5 گرم
  • سدیم: 10 میلی گرم
  • چربی: 4 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 34 گرم
  • فیبر: 14 گرم
  • پروتئین: 15 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

کلید واژه ها: باقلا فاوا، دستور پخت باقلا، مارچوبه تفت داده شده، طرز نگهداری مارچوبه، دستور پخت مارچوبه، مدت ماندگاری مارچوبه، نحوه تفت دادن مارچوبه

برای سایر غذاهای جانبی سبزیجات، موارد زیر را بررسی کنید:

کاسنی تفت داده شده با پسته و انار
سبزیجات زمستانی برشته شده در سس تاهینی
کنجد کبابی فلفل شیشیتو
سبزیجات زمستانی برشته با زعتر
کلم بروکسل بو داده افرا و بالزامیک

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.