این پست شامل پیوندهای مربوط است. ممکن است برای خریدهایی که از طریق این لینک ها انجام می شود پورسانت کمی دریافت کنم و هیچ هزینه ای برای شما ندارد.
عدس سرشار از فیبر، پتاسیم، منیزیم و فولات است. وقتی سوپ عدس میپزم، دوست دارم سبزیجات دیگری مانند گوجهفرنگی، اسفناج را برای تنوع و طعم اضافه کنم. یک کاسه سوپ گرم همیشه مرا خوشحال می کند. این یک راه عالی برای هیدراته ماندن و سیر ماندن و در عین حال دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدن من است.
سوپ عدس با گوجه فرنگی و اسفناج
این دستور غذایی سرشار از مواد مغذی است که بدن شما برای کمک به سالم ماندن به شما نیاز دارد. این کم کربوهیدرات است اما دارای مواد مغذی متراکم است، که اگر رژیم کاهش وزن دارید عالی است.
خدمات 3 مردم
کالری 225کیلو کالری
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق باکره
- 1 فنجان عدس خیس شده در یک فنجان آب آب را دور نریزید
- 1 پیاز خرد شده
- 1 سیر خرد شده
- 3 گوجه فرنگیها خرد شده
- 1/2 فنجان اسفناج شسته و برش خورده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- 5 فنجان ها اب
-
از یک قابلمه سوپ بزرگ استفاده کنید، روغن را گرم کنید سپس پیاز، گوجه فرنگی، سیر، اسفناج، جعفری را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه هم بزنید و بپزید.
-
عدس را با آب اضافه کنید. زیر حرارت متوسط بگذارید حدود 45 دقیقه بجوشد.
-
نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود. برای طعم بیشتر، سرکه سیب را اضافه کنید.