سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری


به دنبال یک دستور العمل ساده و کلاسیک سیب زمینی سوخاری هستید که بتوانید در عرض چند دقیقه آن را کنار هم بگذارید و بودجه شما را از بین نبرد؟ خوب، شما بروید! این غذای جانبی ساده، مقرون به صرفه و خوش طعم 4 ماده ای (بدون در نظر گرفتن مواد اولیه آشپزی) برای سیب زمینی و گوجه فرنگی سوخاری رزماری را می توان به راحتی و بدون موادی که احتمالاً در حال حاضر در انبار خود دارید، هم بزنید. زیبایی این غذای سرخ شده سبزیجات و سیب زمینی در این است که سه غذای مورد علاقه را شامل می شود: کنسرو گوجه فرنگی، رزماری و سیب زمینی. این دستور تهیه سیب‌زمینی رزماری 100% گیاهی و بدون گلوتن، همراهی عالی برای غذاهای خوش طعم، مانند نان عدس، نان عدس، و کوفته‌های گیاهی است. به علاوه این دستور سیب زمینی سرخ شده رزماری یک غذای عالی برای همراه با غذای بعدی یا حتی شام تعطیلات است. بهتر از همه، این یک راه آسان برای جا دادن یک وعده سبزیجات سالم در روز شماست!

سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری

طعم های کلاسیک مدیترانه ای رزماری، سیر، روغن زیتون و گوجه فرنگی همگی در این غذای رضایت بخش زنده هستند. اگر رزماری تازه در دسترس ندارید (که یکی از ساده ترین گیاهان برای رشد در آب و هوای گرم است)، از رزماری خشک استفاده کنید. و اگر گوجه فرنگی تازه فصل است، به جای کنسرو، به تازه تبدیل کنید.

سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری

گوجه فرنگی ها را روی سیب زمینی ها پخش کنید و بپزید.
سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری
این دستور غذا بسیار آسان است! فقط سیب زمینی ها را به صورت نوار برش دهید، در ظرف پخت قرار دهید، سیر، گوجه فرنگی، روغن زیتون و فلفل سیاه و نمک (به دلخواه در صورت استفاده) را روی آن قرار دهید تا خوب مخلوط شوند و بپزید تا طلایی و نرم شوند.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور غذای سالم و آسان و خوشمزه برای سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده رزماری فقط از 4 ماده تشکیل شده است، بدون اینکه مواد اصلی انباری را شامل شود.


  • 6 سیب زمینی متوسط ​​(در مجموع 2 پوند) با پوست نازک (قرمز یا طلایی)، پوست کنده، ساییده شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 (14.5 اونس) گوجه فرنگی خرد شده، آبکش شده (ممکن است جایگزین شود) 1 1/2 فنجان گوجه فرنگی تازه خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه (اختیاری)
  • 2 قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده (یا 1 قاشق چای خوری خشک شده)


  1. فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب زمینی های پوست کنده را به نوارهای نازک برش دهید و در یک ظرف پخت 9 × 13 اینچی قرار دهید.
  3. با قاشق روی سیب زمینی ها سیر، کنسرو شده، گوجه فرنگی خرد شده آبکش شده، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک (در صورت استفاده به دلخواه) و رزماری بریزید. برای توزیع مواد با استفاده از انبر یا قاشق پرتاب کنید.
  4. حدود 45 تا 50 دقیقه بدون پوشش بپزید، تا زمانی که نرم و قهوه ای طلایی شود، مواد را هر 15 دقیقه هم بزنید.

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 203
  • قند: 4 گرم
  • سدیم: 164 میلی گرم
  • چربی: 3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 42 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

کلید واژه ها: سیب زمینی سوخاری، سیب زمینی رزماری، سیب زمینی سرخ شده رزماری

برای سایر غذاهای جانبی گیاهی، دستور العمل های زیر را امتحان کنید:

پولنتا پخته شده با قارچ سرخ شده در فر
مارچوبه سرخ شده با باقلا
کاسنی تفت داده شده با پسته و انار
کلم بروکسل بو داده افرا و بالزامیک
سبزیجات زمستانی برشته با زعتر
پوره سیب زمینی و هویج ارثی با ریحان، سیر و روغن زیتون

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.