سالاد نودل سرد تمپه با سس بادام زمینی


این ترد، آجیلی سالاد نودل سرد تمپه با سس بادام زمینی مکعب های تمپه برشته شده را در پس زمینه ای از رشته فرنگی نرم، سبزیجات ترد، و سس بادام زمینی خوش طعم به نمایش می گذارد. این سالاد تایلندی که سرشار از مواد مغذی است، مانند یک وعده غذایی در یک وعده غذایی است و برای آماده کردن وعده های غذایی، نوشیدنی ها، پیک نیک ها و وعده های غذایی آسان در طول هفته عالی است. فقط مکعب تمپه را در یک سس بادام زمینی خوش طعم برشته کنید و با نودل سوبای پخته شده، کلم، هویج، کلم بروکلی، نخود فرنگی، گشنیز و بادام زمینی مخلوط کنید. لذیذ! رنگارنگ و پر از طعم، این سالاد نودل گیاهی دلچسب برنده است! به علاوه، شما می توانید این دستور سالاد سالم را تنها در 30 دقیقه درست کنید. مواد را بر اساس آنچه در دسترس دارید عوض کنید – مارچوبه، گل کلم و فلفل دلمه ای را امتحان کنید. می توانید این دستور غذا را بدون گلوتن با استفاده از رشته فرنگی برنج بدون گلوتن و سس سویا بدون گلوتن درست کنید.

تمپه چیست؟

این دستور غذا دارای تمپه برشته (تلفظ temp-ay) است که یک غذای سنتی تخمیر شده اندونزیایی و غلات است که در یک بلوک فشرده می آید و برای برش دادن به ظروف به عنوان جایگزین گوشت مناسب است. طعمی تند (به لطف تخمیر)، طعم ملایم، آجیلی و بافت سفت دارد. می توانید به طور فزاینده ای تمپه را در کنار توفو در بخش یخچالی بسیاری از سوپرمارکت ها پیدا کنید.

نکات مهم تغذیه

تمپه که از غذاهای گیاهی کامل و واقعی (سویا و غلات کامل) ساخته شده است، غنی از مواد مغذی است و می تواند یک دارایی مهم برای رژیم غذایی سالم شما باشد. یکی از زیبایی های تمپه مشخصات تغذیه ای آن است: یک وعده 1/2 فنجان دارای 160 کیلوکالری، 15 گرم پروتئین و 9 گرم چربی کل است، بدون توجه به ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، مواد شیمیایی گیاهی و کشت های فعال زنده به دلیل تخمیر. . علاوه بر این، سس، رشته فرنگی و سبزیجات موجود در این سالاد فیبر اضافی، پروتئین، چربی های سالم، ویتامین A، Bs، C و E، مواد معدنی و فیتوکمیکال ها را تامین می کند که به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدانی عمل می کنند.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سالم و ترد سالاد نودل سرد تمپه با سس بادام زمینی مکعب های تمپه برشته شده را در پس زمینه ای از رشته فرنگی نرم، سبزیجات ترد، و سس بادام زمینی خوش طعم به نمایش می گذارد. این سالاد گیاهی است و با استفاده از رشته فرنگی برنج بدون گلوتن و سس سویا بدون گلوتن می توان آن را بدون گلوتن درست کرد.


سس بادام زمینی:

سالاد نودل سرد تمپه:

  • 8 اونس تمپه، به مکعب های کوچک (حدود 1/2 اینچ)
  • 7 اونس نودل سوبا خشک شده
  • 2 فنجان (8 اونس) کلم قرمز تازه خرد شده
  • 2 هویج متوسط، نازک برش داده شده است
  • 4 اونس گلچه های بروکلی تازه خرد شده
  • 4 اونس نخود فرنگی تازه، نصف شده
  • ½ فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • ¼ فنجان بادام زمینی درشت خرد شده


  1. سس را با قرار دادن کره بادام زمینی، سس سویا آبلیمو، شربت افرا، روغن کنجد، تکه های فلفل قرمز، زنجبیل و پودر سیر در یک کاسه کوچک آماده کنید. با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود. کنار بگذارید.
  2. فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید.
  3. تمپه مکعبی را در یک ظرف پخت کوچک (9 در 9 اینچ) قرار دهید.
  4. 2 قاشق غذاخوری از سس بادام زمینی را روی تمپه بریزید و خوب بریزید تا سس پخش شود.
  5. تمپه را در فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود. برداشته و کمی خنک کنید.
  6. در حالی که تمپه در حال پخت است، رشته سوبا را آماده کنید. یک قابلمه متوسط ​​را تا نیمه پر از آب کنید، در آن را بپوشانید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. حرارت را ملایم کنید، رشته سوبا را اضافه کنید و حدود 7-8 دقیقه (طبق دستور بسته) بپزید. زیاد نپزید. بلافاصله نودل ها را آبکش کرده و آبکشی کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
  7. در حین پختن تمپه و رشته، سایر مواد سالاد را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، کلم، هویج، کلم بروکلی، نخود فرنگی، گشنیز و بادام زمینی را اضافه کنید. تمپه پخته و خنک شده و رشته فرنگی را اضافه کنید.
  8. باقیمانده سس بادام زمینی را روی مواد کاسه سالاد بریزید و با انبر بریزید تا سس پخش شود.
  9. بلافاصله سرو کنید یا در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال بگذارید.
  10. 10 وعده (حدود 1 فنجان در هر وعده) درست می کند.

یادداشت

این سالاد را می توان با استفاده از رشته فرنگی برنج بدون گلوتن و سس سویا بدون گلوتن درست کرد.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: آسیایی، آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 252
  • قند: 6 گرم
  • سدیم: 356 میلی گرم
  • چربی: 11 گرم
  • چربی های اشباع شده: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 25 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 14 گرم

برای سایر سالادهای مقوی، موارد زیر را بررسی کنید:

کاسه سالاد کلم کینوا با ماندارین
سالاد عدس سبز فرانسوی با گوجه فرنگی
سالاد کدو حلوایی با جو و کلم پیچ
سالاد زغال اخته با وینگرت زردچوبه
سالاد توت گندم آلو قرمز
سالاد جلبک دریایی سوبا نودلز
کاسه سالاد بلغور شاورما با نخود سیاه

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.

ابزارهای بیشتر برای خوردن و زندگی خوب



منبع