سالاد چغندر سوئدی وگان – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


وقتی شوهرم پیتر، که در سوئد به دنیا آمده و بزرگ شده است، هر سال این سالاد سنتی چغندر سوئدی را برای فصل زمستان و تعطیلات درست می کند، دوست دارم. این سالاد چغندر سوئدی برای ماه‌های خنک‌تر مناسب است، زیرا از چغندر، سیب‌زمینی، سیب، پیاز و سس خامه‌ترش گیاهی استفاده می‌کند. این کشور سوئد خالص است – کشوری که به محصولات زیرزمینی، مانند سبزیجات ریشه (چغندر، هویج، شلغم، سیب زمینی، روتاباگا) و سیب در زمستان های سرد و سخت متکی است. وقتی این سالاد را مخلوط می‌کنید، به لطف چغندر، رنگ فوشیا به رنگ زیبایی در می‌آید که برای روشن‌تر کردن هر روز دلهره‌آوری عالی است. در حالی که این سالاد زمستانی عالی است، به نظر من در تمام طول سال خوشمزه است. نسخه اصلی خانواده این دستور غذا به دنبال خامه لبنی (شاه ماهی ترشی) و لبنیات است، اما من با تعویض چند ماده، این را به یک دستور العمل سالاد چغندر با پایه گیاهی تبدیل کردم، که در دستور العمل خود در اینجا انجام داده ام. این سالاد چغندر سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی ویژه در چغندر و سیب، ویتامین C، پتاسیم و فیبر است، این سالاد چغندر یک افزودنی مغذی برای روز شماست. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی نوردیک هستید، وبلاگ من را در مورد این موضوع در اینجا بخوانید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور کلاسیک سالاد چغندر سوئدی با سبزیجات ریشه رنگارنگ و سیب پر شده است و آن را به یک سالاد فصلی خوشمزه برای زمستان و فصل تعطیلات تبدیل می کند.


  • 3 متوسط ​​(حدود 5 اونس هر کدام) سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده در قطعات کوچک
  • 5 ترشی چغندر کامل، به قطعات کوچک خرد شده (حدود 1 1/2 فنجان) مایع ذخیره
  • 2 سیب های متوسط، پوست کنده، به قطعات کوچک خرد شده
  • 1 پیاز زرد کوچک، ریز خرد شده
  • 1 ترشی شوید، ریز خرد شده
  • ¼ فنجان مایع چغندر ترشی رزرو شده
  • 8 اونس خامه ترش وگان (یعنی فوراگرز، کایت هیل، وایولیف، یا خودتان آن را اینجا درست کنید)
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه


  1. سیب زمینی های خرد شده را در یک قابلمه متوسط ​​قرار دهید، روی آن را با آب بپوشانید، درب آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا سیب زمینی ها نرم شوند (حدود 15 دقیقه). آبکش کنید و سیب زمینی های پخته شده را به کاسه همزن اضافه کنید. کمی خنک کنید.
  2. چغندر ریز شده، سیب، پیاز، ترشی و مایع چغندر ذخیره شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل، کمی با دستگاه پوره سیب زمینی له کنید تا بافت نرم تری ایجاد شود.
  3. خامه ترش، نمک (اختیاری) و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. تا زمان سرو خنک شود. 12 وعده (هر وعده حدود 1/2 فنجان) درست می شود.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: سوئدی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 92
  • قند: 5 گرم
  • سدیم: 117 میلی گرم
  • چربی: 2 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 16 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

کلید واژه ها: سالاد وگان، سالاد چغندر سوئدی، سالاد سوئدی، سالاد چغندر

برای سایر دستور العمل های سالاد گیاهی، موارد زیر را امتحان کنید:

سالاد زمستانی خرد شده با سس لیمو
سالاد کاچومبر (خیار).
سالاد زمستانی جواهری با وینگرت پرتقال
سالاد لوبیا سفید مدیترانه ای با خرمالو
سالاد کدو حلوایی با جو و کلم پیچ
سالاد توت گندم آلو قرمز

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.



منبع