سالاد توفو ماندارین ترد – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


اگر به دنبال یک سالاد کلاسیک مرغ آسیایی وگان هستید، این سالاد توفو ماندارینی ترد را امتحان کنید. این دستور تهیه سالاد ماندارین گیاهی با الهام از سالادهای کلاسیک مرغ ماندارین که در انواع منوها، از PF Chang’s گرفته تا غذاخوری محلی خود خواهید دید، یک غذای سالم تری را ارائه می دهد، همراه با قایق ترد، طعم، و مواد مغذی، که همه در یک بسته بندی شده اند. کاسه سالاد قدرتمند

این دستور غذا شامل سبزیجات ترد مانند کلم، هویج، جوانه و پیاز سبز، توفوی سرخ شده در تابه، نودل سبز رامن و سس کنجد سویا خوشمزه است. و از نظر سدیم، چربی های اضافه شده و قند نیز سبک است. این دستور تهیه سالاد خوشمزه برای یک ناهار سبک و سالم عالی است (6 سالاد به اندازه اصلی درست می کند که این دستور سالاد توفو ماندارین ترد را برای آماده سازی غذا نیز عالی می کند). همچنین می‌توانید آن را به‌عنوان کنار غذا، مهمانی‌ها و پیک‌نیک سرو کنید. اگر از سس سویا بدون گلوتن استفاده می کنید، این دستور غذا نیز بدون گلوتن است.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سالاد خوشمزه و مغذی چینی کرانچی ماندارین توفو یک سالاد وگان از سالاد کلاسیک مرغ آسیایی است. شما این سالاد ماندارین خوشمزه و سالم را برای تهیه غذا، ناهار، پیک نیک، مهمانی ها و موارد دیگر دوست خواهید داشت!


توفوی ترد:

  • 1 (بسته 16 اونس) توفو بسیار سفت، فشرده (چگونگی فشار دادن توفو را بیاموزید اینجا)
  • 1/3 فنجان نشاسته ذرت
  • ¼ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه (اختیاری)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

سس کنجد سویا:

سالاد:

  • 3 فنجان کاهوی رومی خرد شده
  • 2 فنجان کلم قرمز ریز خرد شده یا درشت خرد شده
  • 2 فنجان جوانه ها (یعنی یونجه، ماش، آفتابگردان)
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • ½ فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • 4 پرتقال ماندارین، پوست کنده، قطعه قطعه شده (یا 15اونس می تواند پرتقال ماندارینبدون شکر اضافه شده، آبکش شده)
  • 3 پیاز سبز، خلال شده
  • 1 بسته (در مورد 3 اونس) رشته فرنگی رامن سبز* (یعنی گری نودلز، یا غذاهای نیلوفر آبی)، بدون بسته ادویه
  • ½ فنجان بادام درشت خرد شده


  1. برای تهیه توفو ترد: توفو را فشار دهید (در اینجا یاد بگیرید چگونه) به منظور فشار دادن مایع اضافی. به مکعب برش دهید. نشاسته ذرت، نمک (اختیاری) و فلفل سیاه را در یک ظرف کم عمق بریزید. مکعب های توفو را در مخلوط نشاسته ذرت بغلتانید تا خوب پوشش داده شود.
  2. روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مکعب های توفو روکش شده و قهوه ای را اضافه کنید، مرتباً با انبر هم بزنید تا یکنواخت بپزد، از همه طرف تا زمانی که رنگ طلایی روشن شود (حدود 8 دقیقه کل زمان پخت). از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  3. برای تهیه سس سویا کنجد: روغن کنجد، سرکه برنج، شربت آگاوه، سس سویا، زنجبیل، سیر و تکه های فلفل قرمز را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. کنار بگذارید.
  4. سالاد را با قرار دادن کاهوی رومی، کلم قرمز، جوانه ها، هویج، پرتقال ماندارین، پیاز سبز و گشنیز در یک سالاد بزرگ یا کاسه سرو جمع کنید.
  5. رشته های رامن سبز خشک شده را با ایجاد یک شکاف کوچک در بسته بندی خرد کنید و بسته را با دست یا با وردنه خرد کنید تا نودل ها به قطعات کوچک (حدود 1 اینچ) شکسته شوند. به کاسه سالاد اضافه کنید. توفو و بادام خنک شده را اضافه کنید.
  6. با سس سویا کنجد بپاشید.
  7. مواد سالاد را به آرامی با انبر کنار هم بریزید تا خوب پخش شود.
  8. بلافاصله سرو کنید یا باقیمانده آن را تا 2 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
  9. 6 وعده بزرگ به اندازه اولیه (هر کدام حدود 2 ½ فنجان) را درست می کند.

  • زمان آماده سازی: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: آمریکایی، آسیایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 313
  • قند: 16 گرم
  • سدیم: 628 میلی گرم
  • چربی: 15 گرم
  • چربی های اشباع شده: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 36 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 12 گرم

برای دیگر دستور العمل های جالب سالاد مبتنی بر گیاه، موارد زیر را بررسی کنید:

سالاد گل کلم تند با گشنیز
سالاد کلم بروکسل تراشیده شده با بادام زمینی و پاپایا
سالاد تایلندی با هویج و نعناع
سالاد پرتقال خونی با کلم پیچ و فندق
سالاد کلم وگان سزار
سالاد گل زیبا با رز وینیگرت

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.