سس ریواس توت فرنگی – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


در بهار و تابستان من مشتاقانه منتظر فصل ریواس هستم که با فصل توت فرنگی نیز همراه است. این دو میوه تابستانی به خوبی با هم جفت می‌شوند، ساقه‌های ترد و اسیدی ریواس ساختاری محکم برای توت‌های قرمز معطر و شیرین ایجاد می‌کنند و به ترکیبی عالی از طعم شیرین و ترش می‌رسد که در دستور العمل‌های ریواس توت‌فرنگی بسیار ارزشمند است. در حالی که بیشتر ما با توت فرنگی آشنا هستیم، کمتر از ما ریواس را نیز می شناسیم.

ریواس را در بازار کشاورزان محلی، خواربارفروشی خود پیدا کنید، یا خودتان آن را پرورش دهید!

فصل ریواس چه زمانی است؟

بسته به موقعیت مکانی شما، ریواس در فصل آوریل تا ژوئن است. من یک گیاه کوچک ریواس دارم که در باغم رشد می کند، و من فقط دوست دارم آن ساقه های ترد را برای دستور تهیه سس ریواس بچینم. در حالی که برگ های بزرگ مثلثی شکل ریواس غیرقابل خوردن هستند، ساقه های گوشتی و ترد صورتی-سبز آن خوشمزه هستند.

در صورت داشتن ذخایر فراوان، چگونه ریواس را منجمد کنیم؟

آسان است – فقط آنها را به قطعات کوتاه (1 تا 2 اینچ) برش دهید، آنها را روی یک ورقه پخت پهن کنید، آن را در فریزر بریزید و پس از جامد شدن، برش های ریواس را به یک ظرف دربسته منتقل کنید. اکنون می توانید برای استفاده در این دستور تا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید (می توانید از ریواس منجمد خریداری شده از فروشگاه نیز استفاده کنید). مادرم ساقه‌های خام را در شکر فرو می‌کرد و آن‌ها را مانند فرو بردن چوب کرفس در کره بادام‌زمینی می‌خورد، اما من آن‌ها را دوست دارم که با توت‌فرنگی به روش‌های مختلف پخته شوند، مانند پینه‌دوزی توت‌فرنگی-ریواس، پینه‌دوزی تابه‌ای میوه‌های تابستانی یا ترد. شما همچنین می توانید از ریواس خود برای این سس ریواس توت فرنگی فوق العاده آسان، خوشمزه، سالم و همه کاره استفاده کنید، که می توانید مانند سس سیب تازه، با قاشق از آن لذت ببرید! یا، آن را روی دسرهای مورد علاقه خود، مانند خامه خوب، شربت، یا پوسته تارت بریزید. وعده های غذایی صبحانه، مانند پارفی ماست گیاهی، یا کاسه فرنی غلات کامل؛ یا محصولات پخته شده، مانند پنکیک، وافل، و کیک قهوه. قسم می خورم، اگر یک دسته از این سس ریواس توت فرنگی بسیار آسان و چهار ماده ای درست کنید، در کمترین زمان ناپدید می شود!

راهنمای گام به گام:

ریواس را به قطعات 1 اینچی خرد کنید.
توت فرنگی را برش بزنید.
در یک قابلمه متوسط ​​را با آب لیمو و نیشکر ارگانیک بریزید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا غلیظ و نرم شود.
در ظروف در بسته در یخچال نگهداری شود.
سس ریواس توت فرنگی را در پای، تارت، یا پینه دوز سرو کنید.
یا سس ریواس توت فرنگی را روی خامه خوب، ماست گیاهی، پنکیک یا وافل سرو کنید.
آن را با توت فرنگی تازه جفت کنید (یا منجمد نیز موثر خواهد بود).

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سس ریواس توت فرنگی ساده، کم قند، طبیعی، خوشمزه، سالم، مبتنی بر گیاه و بدون گلوتن را روی دسر، پنکیک، وافل، ماست یا کاسه های غلات مورد علاقه خود سرو کنید – یا مانند سس سیب از آن لذت ببرید.


  • 1 ساقه های ریواس تازه (یا منجمد) را بکوبید، برگ های آن را برش داده و به قطعات 1 اینچی برش دهید.
  • 1 توت فرنگی تازه (یا یخ زده)، برش داده شده
  • ½ لیمو، آب گرفته
  • ½ فنجان قند نیشکر ارگانیک


  1. ریواس و توت فرنگی ورقه شده را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. آب لیمو، شکر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​خوب هم بزنید.
  2. روی حرارت ملایم را بگذارید تا بجوشد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا میوه ها نرم و غلیظ شوند.
  3. از روی حرارت بردارید، خنک کنید و در ظروف دربسته تا یک هفته نگهداری کنید یا تا 6 ماه در فریزر قرار دهید.
  4. 3 فنجان (6 وعده، هر کدام ½ فنجان) را درست می کند.
  5. می توانید به عنوان یک سس ساده میل کنید، یا آن را در پای، پینه دوز، چیپس، میله میوه یا بستنی سرو کنید. یا روی غلات، پنکیک، وافل، خامه خوب یا ماست گیاهی.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • دسته بندی: سس ها

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 61
  • قند: 5 گرم
  • سدیم: 4 میلی گرم
  • چربی: 0 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 15 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 1 گرم

کلید واژه ها: ریواس توت فرنگی، سس ریواس، سس ریواس توت فرنگی خانگی

برای سایر دسرهای میوه ای، موارد زیر را بررسی کنید:

هلو روغن زیتون رزماری ترد
تارت بادام زردآلو
پینه دوز ریواس توت فرنگی
فنجان کیک پنیر وگان نارنگی Ojai Pixie
بلوندی توت فرنگی با نارگیل

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.