پارفی ماست هلو خامه ای – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


یکی از دستور العمل های گیاهی آسان و مورد علاقه من در همه زمان ها، دستور پخت ماست پارفی ساده با هلو و گرانولا است. این پارفه ماست هلو طلایی دارای مارک مورد علاقه شما از ماست گیاهی وانیلی (من مارک های Kite Hill، So Delicious، Silk و Forager را دوست دارم)، یک گرانولا زردچوبه طلایی (می توانید از یک ماست آماده مانند Nature’s Path استفاده کنید یا دستور پخت من را امتحان کنید. برای گرانولای شاهدانه زردچوبه) و هلو (در فصل تازه، منجمد، کنسرو شده یا حتی خشک شده استفاده کنید).

این دستور غذای ساده و خوشمزه، دوز مناسبی از مواد مغذی را برای صبحانه، میان وعده و حتی دسر گیاهی به شما می دهد. فقط با سه ماده می توانید آن را در پنج دقیقه درست کنید. من دوست دارم این دستور غذا را به عنوان یک غذای آماده درست کنم – آن را در یک شیشه سنگ تراشی آماده کنید، درب آن را ببندید، و به دنبال یک غذای سالم بروید. همچنین برای جعبه های ناهار بچه ها یا میان وعده های بعد از تمرین در باشگاه مناسب است. می توانید گرانولا را با انواع مورد علاقه خود عوض کنید و به عنوان یک ماده اختیاری، دانه های کنف، تخمه آفتابگردان یا گردوی خرد شده را روی آن بپاشید. هلو را جایگزین میوه های فصلی مانند انواع توت ها، موز و خرمالو کنید.

پارفه چیست؟

پارفه در اصل نوعی دسر خامه ای است که به صورت لایه لایه در یک لیوان بلند سرو می شود تا بتوانید لایه ها را مشاهده کنید. اغلب پارفه هایی با بستنی، پودینگ، خامه فرم گرفته و میوه پیدا خواهید کرد. پارفی میوه‌ای دستوری است که حاوی پرکننده‌های خامه‌ای با لایه‌های میوه است. انواع مختلفی از میوه ها برای پارفه وجود دارد—این دستور غذا شامل هلو می شود، اما می توانید از میان انواع توت ها، خربزه، انگور، زردآلو، آلو، آناناس، میوه شور و انجیر برای تهیه دستور العمل های سالم و رنگارنگ پارفه انتخاب کنید. این دستور العمل دیگر برای پارفای ماست آسان سویا را در اینجا امتحان کنید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

ساده‌ترین دستور تهیه پارفیت ماست گیاهی گلدن هلو با سه ماده و پنج دقیقه وگان را با ماست گیاهی وانیلی، گرانولای طلایی و هلو تهیه کنید. ماست سالم و خوشمزه پارفه!


  • 1 (6 اونس) کارتن ماست وانیلی گیاهی (یعنی سویا، بادام یا نارگیل)
  • 1 هلو متوسط، ورقه شده (تازه، منجمد و ذوب شده، کنسرو شده و آبکش شده یا خشک شده)
  • 1/4 فنجان گرانولای زردچوبه طلایی (این دستور گرانولا را از ابتدا در اینجا تهیه کنید، یا هر طعمی از گرانولا را که ترجیح می دهید امتحان کنید)

رویه (اختیاری)

  • 1 قاشق غذاخوری دانه شاهدانه، دانه چیا، تخمه آفتابگردان، یا گردوی خرد شده، بادام یا اسپند


  1. نصف ماست را در یک ظرف لیوانی (به اندازه 1 1/2 فنجان) بریزید.
  2. نیمی از برش های هلو را روی آن قرار دهید.
  3. با نصف گرانولا بپاشید.
  4. مراحل را تکرار کنید، باقیمانده ماست، هلو و گرانولا را لایه لایه کنید.
  5. می توانید روی آن دانه ها یا آجیل خرد شده (اختیاری) را بریزید.
  6. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

زمانی که هلو تازه در دسترس نیست، می توانید هلوهای کنسرو شده و شیرین نشده را جایگزین کنید. یا می توانید میوه های تازه فصلی دیگر مانند موز، انواع توت ها و انبه را جایگزین کنید.

این دستور گرانولای خانگی را امتحان کنید تا این خوراکی را بهتر کنید.

با استفاده از گرانولای بدون گلوتن این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه
  • دسته بندی: صبحانه
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 299
  • قند: 40 گرم
  • سدیم: 127 میلی گرم
  • چربی: 5 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 60 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 8 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

کلید واژه ها: ماست پارفه، دستور پخت پارفه، میوه پارفه، میوه برای پارفه، پارفه چیست، ماست هلو

برای سایر ایده های دسر سالم گیاهی، این موارد را امتحان کنید:

فنجان کیک پنیر وگان نارنگی Ojai Pixie
بلوندی توت فرنگی با نارگیل
میله های تاهینی جو دو سر توت
پودینگ چیا شکلاتی آسان با توت فرنگی
کیک سیب وگان

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.