پای گیاهی با مریم گلی، عدس و قارچ


این پای قابلمه وگان با مریم گلی، عدس و قارچ بسیار خوش طعم، آرامش بخش، همان چیزی است که دکتر دستور داده است (به معنای واقعی کلمه)! اگر به دنبال دستور غذای پای گلدانی گیاهی پر از مواد گیاهی هستید که با تغذیه دلچسب، طعم رضایت بخش، عطرهای تسکین دهنده و چشم انداز جذاب به شما آرامش می دهد، پس این کار را انجام دهید! من این دستور غذا را برای میز تعطیلات خود به عنوان یک غذای گیاهی ایجاد کردم که می تواند در هر میز جشنی تأثیر بگذارد. اما این غذا در ردیف دستور العمل های مورد علاقه خانواده من در همه زمان ها قرار گرفته است. پسرم وقتی با ما وقت می گذراند آن را درخواست می کند. دلیلش اینه که طعمش خیلی خوبه! من از بسیاری از مردم می شنوم که در تعطیلات نیز این دستور پای قابلمه وگان خوشمزه را سرو می کنند که واقعاً دلم را گرم می کند.

این دستور تهیه پای وگان پات با مریم گلی، عدس و قارچ بسیار چشمگیر به نظر می رسد، اما بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که پیاز، سیب زمینی شیرین، لوبیا سبز، قارچ (بسیاری از آنها)، عدس، و مریم گلی را در یک پرکننده غنی تفت دهید تا در ظرف پخت خود بریزید. سپس یک خمیر شیرینی پر از مریم گلی را با هم مخلوط کرده، آن را پهن کرده و روی فیلینگ قرار دهید و ظرف را در فر قرار دهید. بیست دقیقه بعد با پایپینگ پای قابلمه ای خوش طعم، که یک وعده غذایی در یک است، به شما پاداش داده می شود! این پای قابلمه ای وگان روستایی است، بنابراین می توانید با رویه شیرینی مریم گلی خلاقیت به خرج دهید – آن را با انگشتان خود یا چنگال بچسبانید و از مقداری خمیر اضافی برای ایجاد عناصر تزئینی شیرینی مانند برگ ها استفاده کنید تا روی پای روی پای را ایجاد کنید. شما آرزو می کنید اما نیازی به سر و صدا نیست – هر چه بیشتر در خانه کار کنید، بهتر است.

عدس چیست؟

این دستور غذا بر اساس عدس مقوی و مغذی است که از خانواده حبوبات است. حبوبات دانه های خوراکی کوچکی هستند که در غلاف رشد می کنند و سپس قبل از بسته بندی خشک می شوند. عدس – که در رنگ‌های زیادی از جمله سیاه، قهوه‌ای، سبز و قرمز وجود دارد، سرشار از فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها و همچنین طعم‌های خاکی است. چگونه عدس درست کنیم؟ این آسان است، زیرا آنها فقط در 15-20 دقیقه پخته می شوند و نیازی به خیساندن ندارند. فقط 1 فنجان عدس را در یک قابلمه کوچک بریزید، 3 فنجان آب یا آب گوشت اضافه کنید و بپزید تا نرم شود (15 تا 20 دقیقه). در اینجا با طرز تهیه عدس بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای این دستور شامل پیاز، سیب زمینی شیرین، عدس، قارچ، کره گیاهی، آرد، لوبیا سبز، سیر، مریم گلی و خردل است.
بهترین زمان را برای پخت غذای گیاهی مورد علاقه‌ام در جشن جین ولز میچل داشتم. برای تماشای الهام از آشپزی تعطیلات گیاهی اینجا را کلیک کنید!

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این غذای بسیار لذیذ، آرامش‌بخش، وگان پای قابلمه‌ای با مریم گلی، عدس و قارچ دقیقاً همان چیزی است که پزشک دستور داده است (به معنای واقعی کلمه!) – پر شده با قارچ غنی از عدس و روی آن شیرینی گندم مریم گلی پوسته‌دار، شما را آرام می‌کند. با تغذیه دلچسب، طعم رضایت بخش، رایحه های آرام بخش، و بینایی های جذاب.


فیلینگ قارچ عدس:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز قرمز متوسط، خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 (8 اونس) سیب زمینی شیرین، پوست کنده، مکعبی
  • 4 اونس لوبیا سبز تازه، خرد شده
  • 8 اونس قارچ، ورقه شده
  • 1 فنجان عدس قهوه ای یا سبز، خشک شده
  • 2 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه (یا 1 قاشق غذاخوری خشک شده)
  • 2 قاشق چایخوری آویشن
  • 1 قاشق غذاخوری خردل تهیه شده از غلات کامل
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 2 فنجان آب سبزیجات
  • ½ فنجان اب
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا، بدون گلوتن
  • ¼ فنجان شیر گیاهی، ساده، بدون شیرینی
  • 2 قاشق غذاخوری ارد
  • نمک به میزان دلخواه (اختیاری)

پوسته شیرینی مریم گلی:

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • ½ فنجان آرد گندم کامل
  • ¼ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • 2 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه خرد شده (ممکن است جایگزین شود 1 قاشق غذاخوری خشک شده)
  • 1/3 فنجان کره گیاهی، چوب
  • 45 قاشق غذاخوری آب یخ


  1. روغن زیتون را در یک قابلمه سنگین یا قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  2. پیاز و حبه های سیر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  3. سیب زمینی شیرین، لوبیا سبز را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید.
  4. قارچ ها را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید.
  5. عدس، مریم گلی، آویشن، خردل و فلفل سیاه را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  6. آب سبزیجات، آب و سس سویا را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید.
  7. شیر گیاهی را با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود. در مخلوط عدس هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و حباب بزند (حدود 5 دقیقه).
  8. به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید.
  9. فیل را به یک ظرف پای عمیق یا یک قابلمه گرد که به اندازه 1 ½ لیتر جا می شود، بریزید.
  10. در حالی که فیلینگ در حال پختن است، پوسته شیرینی مریم گلی را درست کنید. در یک کاسه متوسط، آرد کامل گندم و نمک را با هم مخلوط کنید. در مریم گلی مخلوط کنید.
  11. کره گیاهی را با چنگال برش دهید تا بافتی شکننده پیدا کند.
  12. هر بار 1 قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید (ممکن است از دست تمیز استفاده کنید) تا خمیر سفتی ایجاد شود که به هم بچسبد اما چسبنده نباشد. خمیر را زیاد کار نکنید چون سفت می شود.
  13. خمیر شیرینی را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با غلتک شیرینی پزی پهن کنید تا دایره ای به قطر حدود 11 اینچ ایجاد شود.
  14. فر را با دمای 425 فارنهایت گرم کنید.
  15. شیرینی را روی پای مرزه قرار دهید و لبه های آن را با انگشتان خود فشار دهید تا خمیر شیرینی به بالای ظرف محکم شود.
  16. چندین دریچه را با چاقو در امتداد پای برش دهید.
  17. پای مرزه را روی یک ورقه پخت قرار دهید (در صورت جوش آمدن) و در فر قرار دهید. حدود 20-22 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
  18. برداشته و سرو کنید.
  19. 6 وعده (هر وعده حدود 1 فنجان) درست می شود.

یادداشت

برای تهیه این دستور غذای بدون گلوتن، در مرحله 7 به جای آرد از نشاسته ذرت و در مرحله 10 به جای آرد گندم کامل، از مخلوط آرد بدون گلوتن استفاده کنید.

برای این دستور می توانید از یک ظرف پای عمیق (حدود 9 1/2 اینچ؛ حدود 2 اینچ عمق) استفاده کنید. بسیاری از ظروف پای کوچکتر فقط حدود 1 لیتر گنجایش دارند، بنابراین از آن به اندازه کافی پهن و عمیق استفاده کنید. از طرف دیگر، می توانید از یک کاسرول 1 1/2 لیتری (هر شکلی) یا فر هلندی استفاده کنید. اگر از اندازه ظرف پخت خود مطمئن نیستید، 1 1/2 فنجان آب را اندازه کنید و در ظرف بریزید. اگر آن مقدار آب را در خود نگه دارد و فضایی برای شیرینی در بالا داشته باشد، کار خواهد کرد. توجه داشته باشید که کیک های قابلمه ای معمولا حباب می زنند، بنابراین به دنبال ظرفی باشید که اجازه دهد حدود 1 اینچ فاصله داشته باشد و ظرف را روی یک ورقه پخت در فر قرار دهید تا از آشفتگی جلوگیری شود.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 53 دقیقه
  • دسته بندی: ورودی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 333
  • قند: 14 گرم
  • سدیم: 546 میلی گرم
  • چربی: 11 گرم
  • چربی های اشباع شده: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 47 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 13 گرم

کلید واژه ها: پای قابلمه وگان، پای وگان شپرد، طرز پخت عدس، عدس چیست، طرز تهیه عدس

برای سایر خوراکی های وگان خوش طعم، برخی از غذاهای مورد علاقه من را امتحان کنید:

مینی عدس کاری شده ولینگتون
نان قارچ ترخون مرزه با سس پیاز
کوفته وگان چغندر طلایی با کرم زغال اخته بادام مریم گلی
لازانیا کدو حلوایی با سس گردو مریم گلی
پای تاماله وگان

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.



منبع