کلوچه ذرت با ادویه – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


این کلوچه‌های ذرت با ادویه‌ها به منشأ بزرگ خود ادای احترام می‌کنند: سنت باستانی مایاها از ذرت (ذرت)، اساس رژیم غذایی در قاره آمریکا. علاوه بر آرد ذرت زرد، این کلوچه‌های ذرت شامل دانه‌های چیا و آرد کینوا – دیگر غذاهای باستانی از قاره آمریکا – هستند که ساختار و همچنین سایر ادویه‌های رایج بومی منطقه را فراهم می‌کنند که طعم بسیار زیادی را ارائه می‌کنند. بعلاوه تعداد انگشت شماری از دانه های ذرت کامل “کلی” مناسب را به این کلوچه های ذرت وگان مغذی می بخشد.

این کلوچه های ذرت با ادویه ها دارای قندهای اضافه شده، روغن و سدیم سبک هستند و از نظر مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوکمیکال ها بسیار سنگین هستند.

آیا آرد ذرت گلوتن دارد؟

پاسخ منفی است! آرد ذرت به عنوان یک غلات کامل در نظر گرفته می شود، اما آرد ذرت فاقد گلوتن است. در واقع، این مافین ذرت کاملاً بدون گلوتن هستند زیرا حاوی آرد گندم سنتی نیستند.

آیا آرد ذرت بد می شود؟

آرد ذرت پایدار است و ماندگاری طولانی دارد. می تواند چندین ماه در یک ظرف دربسته دوام بیاورد. با این حال، اگر قرار نیست ظرف چند ماه از آرد ذرت استفاده کنید، ممکن است آن را فریز کنید تا از ترشیدگی طبیعی که می‌تواند در دانه‌هایی که برای مدت طولانی در دمای اتاق باقی می‌مانند رخ دهد، جلوگیری کنید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این کلوچه های ذرت سالم و مغذی با ادویه جات بدون گلوتن، گیاهی و سرشار از مواد مغذی و طعم هستند.


کلوچه:

رویه: (اختیاری)

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز


  1. فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، دانه‌های چیا و کتان را با شیر گیاهی و روغن مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
  3. شکر، آرد ذرت، آرد کینوا، زیره، پاپریکا و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. هالاپینو (اختیاری) و ذرت منجمد آب شده را هم بزنید.
  5. تابه متوسط ​​مافین را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید. قالب های مافین را با 1/3 فنجان خمیر پر کنید. (در صورت تمایل می توانید از آستر مافین کاغذی استفاده کنید.)
  6. در فر قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا نرم و طلایی شود.
  7. از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. در صورت تمایل، رویه را با مخلوط کردن نمک دریا و پاپریکا در یک کاسه کوچک درست کنید. مقداری از مخلوط را روی هر مافین بپاشید. از قالب مافین بردارید و بلافاصله سرو کنید.
  8. 9 عدد مافین کوچک درست می کند. مافین ها را می توان در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 3 روز یا در فریزر تا 3 ماه نگهداری کرد.

یادداشت

* ممکن است با آرد غلات کامل دیگری مانند آرد گندم کامل (که حاوی گلوتن است)، آرد سورگوم یا آرد ارزن جایگزین شود.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • دسته بندی: کلوچه
  • غذا: آمریکایی، لاتین

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 مافین (هر کدام 1/3 فنجان خمیر)
  • کالری: 192
  • قند: 3 گرم
  • سدیم: 24 میلی گرم
  • چربی: 3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 36 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 6 گرم

کلید واژه ها: مافین گیاهی، کلوچه سالم، کلوچه غلات کامل، کلوچه ذرت

برای دستور العمل های بیشتر مافین گیاهی، برخی از موارد مورد علاقه من را بررسی کنید:

کلوچه ارزن زغال اخته وگان
مافین ادویه هویج کدو سبز
مافین نارگیلی موزی دو نفره
مافین لیمویی چای ماچا
مافین پاور کدو حلوایی شکلاتی

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.