اسکون لیمو با مویز – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


آه، یک اسکون پخته شده طلایی، تازه از فر بیرون آمده! همراهی عالی برای یک صبحانه آرام، قهوه یا چای یا حتی دسر است. و اسکون های لیمو حتی بهتر هستند، به لطف طعم روشن و تازه لیموهایی که در آن می درخشند. این دستور اسکون وگان بسیار آسان است، به علاوه کمی سبک تر و سالم تر از اسکون معمولی شما است. این اسکون های لیموی گیاهی با مویز کم شکر و با استفاده از حدود نیمی از آرد کامل، بسیار خوشمزه هستند! طعم لیمو از طریق پوست و آب لیموی تازه در خمیر اسکون، و همچنین پوست و آب لیمو در لعاب، که اختیاری است، به دست می آید. شما می توانید این اسکون ها را با لعاب یا بدون لعاب سرو کنید، این به شما بستگی دارد!

من دوست دارم از لیموهای درختان خودم برای این دستور غذا استفاده کنم، با این حال لیمو در بسیاری از فروشگاه ها در طول سال موجود است.

این اسکون های گیاهی همچنین شامل مویز خشک کوچک است که بافت و طعم ترد دوست داشتنی دارد. توت خشک را می‌توانید در فروشگاه‌های مجهز و آنلاین پیدا کنید. اما اگر توت خشک را پیدا نکردید می توانید کشمش یا زغال اخته خشک شده را جایگزین کنید. این دستور 6 اسکون بزرگ درست می کند، اما می توانید مینی اسکون های کوچکتر را نیز بسازید! و اگر به دنبال دستور تهیه اسکون بدون گلوتن هستید، فقط آرد گندم را با یک ترکیب آرد بدون گلوتن انتخابی خود عوض کنید!

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این اسکون‌های لیموی وگان طلایی با مویز خوشمزه و تا حد ممکن آسان هستند، اما کمی سبک‌تر و سالم‌تر از اسکون معمولی شما هستند.


اسکون لیمو:

لعاب لیمو (اختیاری):

  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (حدود 1 لیمو)
  • 2 قاشق چایخوری پوست لیمو (از لیمو)
  • 2/3 فنجان شکر پودر شده


  1. فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید.
  2. دانه های کتان و آب را در یک ظرف کوچک مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. با همزن برقی، گندم کامل و آرد همه منظوره، شکر، بکینگ پودر و نمک (در صورت استفاده) را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.
  4. تکه‌های کره گیاهی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
  5. شیر گیاهی، آب لیمو، پوست لیمو، مخلوط آب کتان و مویز را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب ترکیب شده و خمیری به دست آید.
  6. خمیر را از کاسه خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید. با دست های آردپاشی شده، خمیر را به شکل توپ درآورید، سپس به شکل گرد به قطر حدود 7 اینچ و ضخامت 1 ¾ اینچ در آورید. به هشت قسمت مساوی برش دهید. (اگر می خواهید مینی اسکون درست کنید، آن را به 16 قاچ برش دهید.)
  7. گوه ها را روی یک ورقه پخت که با اسپری پخت نچسب اسپری شده است، منتقل کنید.
  8. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کمی طلایی و نرم شوند.
  9. در حالی که اسکون ها در حال پخت هستند، در صورت تمایل لعاب لیمو درست کنید. آبلیمو، پوست لیمو و پودر قند را در ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید تا لعاب حاصل شود.
  10. وقتی اسکون ها خنک شدند، روی هر کدام لعاب بپاشید.
  11. بلافاصله سرو کنید. 6 اسکون می سازد.

یادداشت

برای تهیه این دستور بدون گلوتن، به جای آرد گندم از مخلوط آرد بدون گلوتن استفاده کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 385
  • قند: 17 گرم
  • سدیم: 270 میلی گرم
  • چربی: 15 گرم
  • چربی های اشباع شده: 11 گرم
  • کربوهیدرات ها: 58 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 7 گرم

کلید واژه ها: اسکون وگان، اسکون لیمو، دستور اسکون وگان، مویز

برای سایر دستور العمل های محصولات پخته شده با پایه گیاهی، موارد مورد علاقه من را امتحان کنید:

مافین ادویه هویج کدو سبز
مافین پاور کدو حلوایی شکلاتی
کلوچه ذرت کامل با ادویه جات ترشی جات
کلوچه ارزن بلوبری
نان سیب زمینی شیرین وگان

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.