Easy Classic Muhammara – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


غذاهای خود را با اسانس ادویه پر کنید. ساده است! فقط کافی است این غذای کلاسیک مدیترانه ای را که منشا آن سوریه است و به طور سنتی در غذاهای فلسطینی و لبنانی سرو می شود، امتحان کنید. رنگ و طعم غنی این Easy Classic Muhammara از فلفل قرمز تفت داده شده، گردو، ادویه جات ترشی جات و ملاس انار می آید – یک کنسانتره آب انار که در بسیاری از غذاهای خاورمیانه دیده می شود. من این فرصت را داشتم که در سفرهایم در مدیترانه و خاورمیانه از محمره سنتی لذت ببرم و در طول کارم به عنوان مشاور تغذیه در سازمان غیرانتفاعی غذاهای سنتی یاد گرفتم که چگونه آن را درست کنم. راههای قدیمی. هر بار که این دستور غذای محمدی را سرو می کنم، تعارفات و سوالات زیادی در مورد طرز تهیه آن دریافت می کنم. می‌توانید غذای محمره را در فروشگاه‌ها و رستوران‌های مدیترانه‌ای پیدا کنید، اما تهیه آن از ابتدا در خانه نیز بسیار آسان است.

مملو از مواد مغذی – پروتئین گیاهی، چربی‌های سالم، ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و مواد شیمیایی گیاهی – این دیپ مدیترانه‌ای افزودنی فوق‌العاده برای پیش‌غذاهای شماست. زمانی که یک دسته را هم زدید، چند روز در یخچال ماندگاری دارد. آن را با پیتای گندم کامل و سبزیجات به صورت دیپ یا به صورت اسپری در ساندویچ و بسته بندی سرو کنید. و این دستور غذا یک گزینه Muhammara به طور طبیعی وگان و بدون گلوتن نیز ارائه می دهد.

در حالی که من کاملاً از غذاهای این منطقه لذت می برم، من یک متخصص فرهنگی واقعی در این غذاها نیستم. به شما پیشنهاد می کنم کارها را بررسی کنید رهاف البوچی، RDN، که متخصص غذاهای مدیترانه و خاورمیانه است.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این Easy Classic Muhammara Dip گیاهی و بدون گلوتن بر اساس غذاهای فرهنگی خوشمزه مدیترانه و خاورمیانه است.



  1. فلفل قرمز تفت داده شده، مایع ذخیره شده، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، روغن زیتون، ملاس انار، گردو، آرد سوخاری، فلفل قرمز خرد شده، زیره و فلفل دلمه ای را در مخلوط کن بریزید. این کار را تا زمانی که یکدست شود انجام دهید، در صورت نیاز کناره ها را خراش دهید.
  2. محتویات مخلوط کن را در ظرف سرو بریزید و با جعفری بپاشید.
  3. با چیپس پیتا، سبزیجات تازه یا نان به عنوان اسپری یا دیپ سرو کنید.
  4. 10 وعده (هر وعده ¼ فنجان) درست می شود.

یادداشت

*در فروشگاه های مواد غذایی خاص، بازارهای خاورمیانه یا آنلاین به دنبال ملاس انار – اساساً آب انار پخته شده باشید. اگر آن را پیدا نکردید، نصف شربت افرا و نصف سرکه بالزامیک را جایگزین کنید (البته طعم آن متفاوت خواهد بود).

باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگهداری کنید.

  • زمان آماده سازی: 9 دقیقه
  • دسته بندی: شیب
  • غذا: مدیترانه، خاورمیانه

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 128
  • قند: 3 گرم
  • سدیم: 167 میلی گرم
  • چربی: 10 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 10 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 2 گرم

برای سایر غذاها و پیش غذاها، موارد زیر را بررسی کنید:

هوموس کدو حلوایی خامه ای
سالسا ذرت آووکادو
پنیر بادام هندی گوجه فرنگی خشک شده
کدو حلوایی
کرن بری رلیش با گردو
لوبیا سفید آرتیشو خامه ای

به عنوان یک اینفلوئنسر آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای وابسته، اینجا را کلیک کنید.



منبع