Pasta Vegan Amatriciana – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


من عاشق یک دستور پخت ماکارونی خوب و دلچسب در هر شب از هفته هستم، چه یک شب شلوغ هفته یا یک وعده غذایی خاص برای شرکت. به همین دلیل است که من بسیار هیجان‌زده هستم که این دستور پخت ماکارونی گیاهی Amatriciana را با شما به اشتراک بگذارم که بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. علامت تجاری غذاهای ایتالیایی، واقعا.

Pasta Amatriciana چیست؟

این دستور غذای کلاسیک بر اساس سنت های غذایی در روستای آماتریس ایتالیا است. این دستور پخت به طور سنتی شامل پاستا، گوجه فرنگی کنسرو شده، فلفل قرمز، و سیر است، علاوه بر پنیر پکورینو و گوانسیاله (نوعی گوشت خوک پخته شده با نمک) – که برای تهیه این دستور غذا را با پارمزان وگان و بیکن تمپه عوض کردم. کاملا گیاهی

این ماکارونی ایتالیایی سرشار از مواد مغذی است و سرشار از فیبر، پروتئین و ترکیبات آنتی اکسیدانی است، اما از نظر چربی اشباع شده و نمک اضافه سبک است و هیچ قند اضافه ای ندارد. با استفاده از ماکارونی و تمپه بدون گلوتن می توانید به راحتی این دستور پاستا آماتریکیانا را بدون گلوتن درست کنید. و این دستور العمل فوق العاده مقرون به صرفه است، زیرا عمدتاً بر اساس مواد اصلی آشپزی است. آن را در 40 دقیقه با 9 ماده (بدون احتساب مواد منگنه) درست کنید. من دوست دارم این دستور پاستا سالم را با سالاد سبز تازه سرو کنم، مانند سالاد کلم سزار وگان.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور العمل خوشمزه، سالم و دلچسب برای پاستا وگان آماتریکیانا را تنها با 9 ماده در 40 دقیقه درست کنید.


پاستا:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، تقسیم شده
  • 1 (5 تا 6 اونس) بیکن تمپه گیاهی را بسته بندی کنید، برش داده و خرد کنید 1قطعات اینچی (خودتان بسازید بیکن تمپه خانگی اینجا)
  • 1 پیاز کوچک
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده (یا 1 قاشق غذاخوری خشک شده)
  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 (28 اونس) قوطی گوجه فرنگی کامل پوست کنده، همراه با آب
  • 1 ماکارونی پوندی، نپخته (به هر شکلی که می خواهید، مانند ریگاتونی، پنه یا اسپاگتی)
  • آب جوش (آب ماکارونی رزرو کنید)
  • ½ فنجان پنیر پارمزان وگان (ساخت پارمزان وگان خانگی اینجا)

تزئین (اختیاری):

  • برگ های اویشن
  • روغن زیتون اضافی


  1. فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.
  2. در همین حال، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک فر هلندی یا قابلمه بزرگ ضد فر روی حرارت متوسط ​​روی اجاق گاز گرم کنید. بیکن تمپه را اضافه کنید و بپزید تا ترد شود (حدود 7 دقیقه). از ماهیتابه خارج کنید و به ظرفی منتقل کنید – کنار بگذارید. روغن باقی مانده را در فر یا قابلمه هلندی پاک نکنید.
  3. پیاز، سیر، آویشن، فلفل قرمز و نمک (اختیاری) را به فر یا قابلمه هلندی اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند (حدود 5 دقیقه).
  4. رب گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی را اضافه کنید و در حالی که یک دقیقه هم می زنید تفت دهید. از روی حرارت بردارید.
  5. روی فر یا قابلمه هلندی را با درب بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
  6. در حالی که مخلوط گوجه فرنگی در فر در حال پختن است، پاستا را (طبق دستور بسته) آماده کنید. قابلمه بزرگ را 2/3 پر از آب کنید، بگذارید بجوشد، ماکارونی را اضافه کنید، بپزید تا آل دنته شود، و آب را خالی کنید – مقداری آب ماکارونی پخته شده را برای دستور تهیه کنید.
  7. بعد از پختن مخلوط گوجه فرنگی، فر یا قابلمه هلندی را از فر خارج کرده و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید.
  8. گوجه فرنگی را با پشت قاشق چوبی له کنید. بیکن تمپه پخته شده و ماکارونی آبکش شده را به آرامی مخلوط کنید تا خوب پخش شود و به میزان لازم آب پاستا را به مقدار لازم (حدود ¼ تا ½ فنجان) اضافه کنید تا سس یکدستی ایجاد شود.
  9. روی آن را با پنیر پارمزان گیاهی پوشانده و (اختیاری) را با برگ های آویشن تازه و مقداری روغن زیتون تزئین کنید.
  10. بلافاصله سرو کنید. 8 وعده (حدود 1 ¼ فنجان از هر وعده) درست می کند.

یادداشت

اگر بسازید بیکن تمپه خانگی برای این دستور، آن را از قبل در تابه یا فر نپزید.

با استفاده از بیکن تمپه و ماکارونی بدون گلوتن این دستور را بدون گلوتن درست کنید.

باقیمانده ها دوباره گرم می شوند! تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری شود.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • دسته بندی: ورودی
  • غذا: آمریکایی، ایتالیایی

برخی از دیگر دستور العمل های ماکارونی گیاهی مورد علاقه من را در اینجا امتحان کنید:

بولونیز گردوی عدس با اسپاگتی
ماکارونی عدس بمب قارچ
لوبیا کرن بری تازه با پاستا و سبزی
لازانیا مدیترانه ای پخته شده وگان
لازانیا اسپند چارد سوئیسی

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.