کریسمس فرا رسیده است، و زمان آن رسیده است که کاترهای شیرینی را بیرون بیاورید و پپپارکاکور، یک کلوچه زنجبیلی سنتی سوئدی درست کنید! شوهرم، پیتر، خاطرات خوبی از مادرش دارد که در کودکی پپپارکاکور خانگی درست میکرد، و حالا او این خاطرات را به پسران ما القا میکند. هر سال همه مواد را با هم جمعآوری میکنیم، با یک حرکت سریع به IKEA برای یافتن موارد مفقود، و سپس تپهای عظیم از خمیر pepparkakor ایجاد میکنیم که قبل از شروع به ریختن دهها و دهها شیرینی زنجبیلی یک شبه خنک میشود. راز pepparkakor نازک و تردی آنها است. در حالی که آمریکاییها شیرینی زنجبیلی غلیظ و کیکی را دوست دارند، سوئدیها ویفرهای زنجبیلی نازک و ترد را بدون تزئینات یا مایه کیک ترجیح میدهند. در حال حاضر، شما می توانید خمیر pepparkakor آماده را در سوئد خریداری کنید، اما خانواده ما هنوز آن را به روش قدیمی انجام می دهند. این دستور غذا بر اساس یک دستور العمل قدیمی و کلاسیک است، تنها با یک ویرایش – کره گیاهی به جای کره معمولی.
در سوئد، میزبانان در طول تعطیلات غذاهای پپپارکاکور را برای پذیرایی کمی سرو میکنند و بهویژه با گلوگ، یک شراب سنتی تند و تند سرو میشوند. در تمام طول ماه دسامبر، سوئدیها تعطیلات را با گردهماییهای گلوگ جشن میگیرند و در طی آن فنجانهای کوچک و بخارپز شراب قرمز تند همراه با کشمش و بادام سرو میکنند. و سرو این نوشیدنی جشن با سینی پپپارکاکور ضروری است.
در اینجا نسخه گیاهی خانواده ما از این Pepparkakor سنتی است. امیدوارم از تعطیلات لذت ببرید!
راهنمای گام به گام
چاپ
شرح
این دستور غذای کلاسیک نسلهای قدیمی که از طریق خانواده ما برای پپپارکاکور کلاسیک – کوکیهای زنجبیل سوئدی – به دست آمده و با یک تعویض آسان، گیاهخوار شده است. نازک و ترد، pepparkakor یک سنت در تعطیلات کریسمس در سوئد است.
- در یک کاسه بزرگ، کره گیاهی در دمای اتاق را با شکر و شربت با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
- زنجبیل، دارچین، میخک، هل و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
- آب و بیشتر آرد را اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید.
- خمیر را از کاسه خارج کرده و بقیه آرد را با دست روی پیشخوان مخلوط کنید. خمیر را داخل فویل بپیچید و به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- مقدار کمی از خمیر را در یک زمان خرد کنید و با یک غلتک شیرینی پزی روی سطح کمی آردپاشی شده آن را خیلی نازک باز کنید. از کاترهای آرد پاشی شده برای برش دادن شکل ها به دلخواه استفاده کنید.
- فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید. ورقه های پخت را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید. کوکی ها را روی ورقه های پخت قرار دهید و بین هر کوکی فضای خالی بگذارید.
- ورقه ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که کلوچه ها قهوه ای روشن شوند بپزید.
- از فر خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه در تابه خنک شود. در ظروف بدون هوا نگهداری شود.
یادداشت
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- دسته بندی: دسر
- غذا: سوئدی
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 وعده
- کالری: 97
- قند: 5 گرم
- سدیم: 54 میلی گرم
- چربی: 4 گرم
- چربی های اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات ها: 14 گرم
- پروتئین: 1 گرم
کلید واژه ها: کوکی های تعطیلات، شیرینی زنجبیلی، شیرینی زنجبیلی، شیرینی زنجبیلی
سایر دستور العمل های کلاسیک سوئدی وگان را در اینجا جستجو کنید:
وافل وگان سوئدی
وسوسه جانسون (کاسرول سیب زمینی سوئدی)
رول زعفران سوئدی
سالاد سیب سیب زمینی چغندر سوئدی
کوفته سوئدی وگان با سس
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.