تاکوهای وگان چیپوتل سوفریتاس با انبه اسلاو


این دستور تهیه تاکو سوفریتاس وگان چیپوتل با انبه بسیار آسان و خوشمزه است! بر اساس یک فیلینگ تاکوی طعم‌دار سوفریتاس، که شامل توفوی خرد شده، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، ادویه جات و فلفل چیپوتل است، می‌توانید دلچسب‌ترین و رضایت‌بخش‌ترین تاکوهای موجود را تنها در 30 دقیقه بسازید! به سادگی سوفریتای چیپوتل را بپزید تا غلیظ، لطیف و معطر شود، سپس تاکوهای خود را با فیلینگ پر کنید. روی آن را با یک کلم قرمز خوش طعم و ترد، کلم انبه، و هر ماده دیگری که دوست دارید، مانند آووکادو، گشنیز، خامه بادام هندی، زیتون و گوجه فرنگی پر کنید. آسمان حد است! من دوست دارم این دستور غذا را برای مهمانی سرو کنم. فقط فیل سوفریتای چیپوتل وگان را از قبل بپزید، سپس همراه با تورتیلاهای ذرت گرم، انبه و انواع تاپینگ سرو کنید. اجازه دهید مردم تاکوهای خود را همانطور که دوست دارند بسازند! این دستور غذای گیاهی و بدون گلوتن است. این سوفریتا را با انچیلادا، سالاد تاکو، توستادو، بوریتو، ناچو و غیره امتحان کنید!

سوفریتاس چیست؟

Sofritas از کلمه اسپانیایی “به آرامی سرخ شده” گرفته شده است. این اصطلاح برای توصیف سس یا پایه سنتی آمریکای لاتین استفاده می شود که به عنوان پایه برای بسیاری از غذاها استفاده می شود. سوفریتاس معمولا حاوی پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و سیر است. رستوران Chipotle Mexican Grill غذای مخصوص به خود را به نام سوفریتاس ایجاد کرد که یک غذای توفوی ادویه‌دار سرخ شده است که می‌تواند به عنوان پرکننده برای خوراکی‌ها استفاده شود. دستور پخت سوفریتای خوش طعم و ملایم من از غذاهای سنتی مکزیکی و همچنین برداشت Chipotle Mexican Grill در مورد این پر کردن سالم الهام گرفته شده است.

آیا شما وگان هستید؟

دستور من برای سوفریتاس 100٪ گیاهی است، زیرا توفو به عنوان پایه پروتئینی غذا استفاده می شود.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

بر اساس یک فیلینگ تاکوی طعم‌دار سوفریتاس، که شامل توفوی خرد شده، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، ادویه‌ها و فلفل چیپوتل است، می‌توانید دلچسب‌ترین و رضایت‌بخش‌ترین تاکوهای وگان چیپوتل سوفریتاس را تنها در 30 دقیقه بسازید!


فیلینگ Chipotle Sofritas:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز کوچک سفید یا زرد، ریز خرد شده
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 1 بسته بندی (16 اونس) توفو بسیار سفت، آبکش شده، فشرده (با نحوه فشار دادن توفو آشنا شوید اینجا)
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز متوسط، ریز خرد شده
  • ½ (14.5 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده با آب (حدود 1 فنجان جمع؛ می توانید با 1 فنجان گوجه فرنگی رسیده خرد شده جایگزین کنید)
  • 2 کنسرو فلفل چیپوتل در سس ادوبو (سس رزرو) ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سس adobo که از کنسرو فلفل چیپوتل تهیه شده است
  • 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای (اختیاری)
  • 1 قاشق چای خوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چای خوری زیره
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز دودی
  • ½ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)

انبه اسلاو:

  • 4 فنجان کلم قرمز درشت خرد شده یا نازک برش داده شده است
  • 1 فنجان گشنیز درشت خرد شده
  • ½ پیاز قرمز، خلال شده
  • 4 تربچه صورتی یا قرمز، نازک برش داده شده است
  • 1 انبه کوچک، پوست کنده و خرد شده
  • 2 لیموترش، آب میوه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ½ قاشق چای خوری نمک (اختیاری، به دلخواه)
  • 2 قاشق غذاخوری دانه کدو تنبل

نان ذرت مکزیکی:

تاپینگ (اختیاری):

  • آووکادو ورقه شده
  • خامه بادام هندی (به دستور غذا مراجعه کنید اینجا)
  • پنیر گیاهی رنده شده
  • پیاز سبز خلال شده
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • زیتون خرد شده
  • گشنیز تازه


  1. روغن زیتون را در تابه یا تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز و سیر را اضافه کنید. 3 دقیقه تفت دهید.
  2. توفو فشرده شده را با دست خرد کنید و با پیاز و سیر به تابه اضافه کنید.
    فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  3. گوجه فرنگی، فلفل چیلی، سس ادوبو، شکر قهوه ای (اختیاری)، پونه کوهی، زیره سبز، پاپریکا دودی و نمک (اختیاری) را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  4. خوب هم بزنید و روی حرارت متوسط، بدون درب، حدود 15 دقیقه بپزید تا تمام مایعات جذب شود و سبزیجات بسیار نرم شوند. از روی حرارت بردارید، درب آن را ببندید و تا زمان سرو کنار بگذارید.
  5. در حالی که سوفریتاس در حال پختن است، سالاد و رویه ها را آماده کنید.
  6. برای درست کردن سالاد، کلم قرمز رنده شده، گشنیز، پیاز، تربچه و انبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. آبلیمو، روغن زیتون، پودر چیلی، نمک (اختیاری) را اضافه کنید. به آرامی با هم هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. با دانه کدو تنبل بپاشید. کنار بگذارید.
  7. تورتیلاهای ذرت را روی حرارت قرار دهید تا در تابه یا مایکروویو نرم شوند.
  8. برای تهیه تاکو، هر تاکو را با موارد زیر پر کنید:
    سوفریت 1/4 فنجان
    ¼ فنجان سالاد
    تاپینگ های اضافی به دلخواه (لیست بالا را ببینید)
  9. بلافاصله سرو کنید! 8 وعده (هر وعده 2 تاکو) درست می شود

یادداشت

می‌توانید از انبه در این دستور غذا صرف نظر کنید و فقط روی پر کردن سوفریتاس تمرکز کنید تا با تورتیلا و مواد مورد علاقه خود سرو کنید.

به دلخواه از انبه به عنوان سالاد جانبی استفاده کنید.

این دستور سوفریتاس در کاسه غلات، سالاد، روکش، انچیلادا و بوریتو نیز خوشمزه است.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 24 دقیقه
  • دسته بندی: ورودی
  • غذا: آمریکایی، مکزیکی

کلید واژه ها: سوفریتای چیپوتل، سوفریتاس چیست، سوفریتای چیپوتل وگان، سوفریتای وگان است

برای سایر دستور العمل های تاکو وگان، موارد زیر را بررسی کنید:

تاکوهای گیاهی آسان با لوبیا سرخ شده و سالسا ذرت
تاکوهای گیاهی هوموس تند
تاکو لوبیا سیاه جک فروت و کینوا
تاکو قارچ توفو
تاکو عدس تند

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.