تاکو لوبیا سیاه جک فروت و کینوا


یک تاکوی سالم و خوشمزه با این دستور برای تاکوهای 100% گیاهی و بدون گلوتن جک فروت سیاه لوبیا و کینوا بسازید که شامل پر کردن جک فروت تند، لوبیا سیاه غنی از پروتئین، کینوا با فیبر بالا، کلم ترد و کرکی است. کرم آووکادوی وگان آنها را در 30 دقیقه روی میز قرار دهید. من به یک قوطی قابل اعتماد از جک فروت در انبار، همراه با لوبیا سیاه و کینوا، برای ایجاد این پرکننده تاکوی گیاهی خوش طعم و سالم برای سنین استفاده کردم! مطمئناً کام هر گوشتخواری را با این ترجمه گیاهی راضی خواهید کرد. این تاکوهای جک فروت لوبیا سیاه و کینوآ بسیار آسان هستند. شما می توانید این دستور را در 30 دقیقه درست کنید! فیلینگ کارنیتای جک فروت، یک مخلوط لوبیای سیاه کینوآ را درست کنید و رویه ها، تورتیلاها و کرم آووکادو را با هم ترکیب کنید. سپس می‌توانید دسته‌ای از تاکو درست کنید، یا اجازه دهید هر کسی آن‌طور که دوست دارد، خودش را درست کند. اگر می خواهید درباره غذاهای اسپانیایی بیشتر بدانید، کار یکی از متخصصان (و دوست) مورد علاقه من، سیلویا ملندز کلینگر را در مصاحبه ما بررسی کنید.

جک فروت در دنیای گیاهی رایج است. این میوه آسیای جنوب شرقی دارای الیاف قرمز و رشته‌ای است که آن را به جای گوشت‌های خرد شده در غذاهایی مانند تاکو، کارنیتا و جوهای شلخته تبدیل می‌کند. جک فروت سرشار از ویتامین C و فیبر است و همچنین حاوی مقداری مواد معدنی است. اغلب در دسرهای شیرین مانند مربا، آب میوه و دسرهای میوه استفاده می شود. به دنبال انواع کنسرو شده بدون شیرینی جک فروت برای غذاهای خوش طعم باشید. اطلاعات بیشتر در مورد نحوه استفاده از جک فروت در آشپزخانه را اینجا بخوانید.

به دنبال جک فروت کنسرو شده در فروشگاه مواد غذایی طبیعی یا آنلاین خود باشید.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

یک تاکوی سالم و خوشمزه با این دستور برای تاکوهای 100% گیاهی و بدون گلوتن جک فروت سیاه لوبیا و کینوا بسازید که شامل پر کردن جک فروت تند، لوبیا سیاه غنی از پروتئین، کینوا با فیبر بالا، کلم ترد و کرکی است. کرم آووکادوی وگان


کرم آووکادو:

  • ½ فنجان بادام هندی، خیس شده در آب
  • ½ لیمو، آب گرفته
  • 1 حبه سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید
  • 1 آووکادوی کوچک
  • 45 قاشق غذاخوری شیر گیاهی، ساده، شیرین نشده
  • نمک (به دلخواه، اختیاری)

جک فروت کارنیتا:

کینوا و لوبیا سیاه:

تاپینگ/پایه:

  • 6 تورتیلاهای ذرت کوچک
  • 1 ½ فنجان کلم قرمز ریز خرد شده
  • 1/3 فنجان گشنیز تازه، خرد شده


  1. برای تهیه کرم آووکادو: ابتدا بادام هندی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. (در حالی که بادام هندی در حال خیس شدن است مراحل باقی مانده در این دستور را آماده کنید.) آب را خالی کنید و بادام هندی را به همراه آب لیمو، سیر، فلفل سفید و آووکادو در ظرف مخلوط کن بریزید. 4 قاشق غذاخوری شیر گیاهی را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود، عمل کنید. در صورت نیاز می توانید شیر گیاهی بیشتری اضافه کنید تا بافتی صاف و خامه ای ایجاد شود. در صورت تمایل، با کمی نمک (اختیاری) مزه دار کنید. به کاسه منتقل کنید.
  2. برای تهیه کارنیتا جک فروت: در حالی که بادام هندی در حال خیساندن است، این مرحله را آماده کنید. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید و پیاز، هالاپینو و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پودر فلفل قرمز، زیره و پونه کوهی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. جک فروت را آبکش کنید و با انگشتان خود به رشته ها جدا کنید. آن را به ماهیتابه اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید. سس تند (تنظیم با تندی خود)، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و سس سویا را اضافه کنید. به پختن ادامه دهید و میوه جک را با چنگال از هم جدا کنید، به مدت 4 دقیقه دیگر تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، ادویه ها به خوبی مخلوط شوند و جک فروت به صورت رشته ها جدا شود. از روی حرارت بردارید.
  3. برای تهیه لوبیا سیاه و کینوا: در حین پختن کارنیتاهای جک فروت، لوبیا و کینوا پخته شده را جداگانه در مایکروویو حرارت دهید تا گرم شود، در صورت تمایل می توانید کینوا را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  4. رویه ها را آماده کنید: تورتیلاهای ذرت را به مدت 3 دقیقه در فر یا در طبقه بالای فر برشته کنید تا تاکوهای ترد در حالت باز یا تا شده قرار گیرند یا برای تاکوی نرم آنها را به مدت 2 دقیقه در تابه گرم کنید.
  5. برای تهیه تاکو: تاکوها را با یک لایه کلم، کینوآ، لوبیا سیاه و کارنیتاهای جک فروت بچینید. روی آن را با یک حبه کرم آووکادو و با گشنیز تزئین کنید. 6 تاکو درست می کند.

یادداشت

می توانید تمام مواد پرکننده و تاپینگ را در ظروف سرو جداگانه سرو کنید و به مهمانان اجازه دهید تاکوهای خود را بسازند.

*می توانید از کنسرو لوبیا سیاه چاشنی شده مانند کوبایی که در بسیاری از سوپرمارکت ها موجود است استفاده کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • دسته بندی: شام
  • غذا: آمریکایی مکزیکی

تغذیه

  • اندازه خدمت: هر کدام 1 تاکو
  • کالری: 360
  • قند: 3 گرم
  • سدیم: 120 میلی گرم
  • چربی: 12 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 58 گرم
  • فیبر: 11 گرم
  • پروتئین: 11 گرم

کلید واژه ها: تاکوهای گیاهی، تاکوهای جک فروت، تاکوهای سالم

برای دستور العمل های بیشتر تاکو مبتنی بر گیاه، برخی از موارد مورد علاقه من را بررسی کنید.

تاکوهای گیاهی هوموس تند
تاکوهای گیاهی آسان با لوبیا سرخ شده و سالسا ذرت
تاکو عدس تند
تاکوی آسان نخود گل کلم

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.