سالاد سزار لوبیا دریایی – شارون پالمر، متخصص تغذیه گیاهی


می توانید خلاقانه ترین سالاد سزار را با لوبیاهای دریایی درست کنید که طعم نمک دریایی دارند و به طور طبیعی به سالاد سزار کلاسیک وگان طعم می دهند. آیا در مورد لوبیا دریایی چیزی شنیده اید؟ من به اندازه کافی خوش شانس بودم که آنها را در رستوران های نوآورانه امتحان کردم، و اکنون آنها را در بازار کشاورزان محلی خود جاسوسی کردم تا آنها را در خانه در این سالاد سزار با لوبیا دریایی وگان امتحان کنم.

لوبیا دریایی در بازار کشاورزان در پاسادنا.

لوبیا دریایی چیست؟

لوبیاهای دریایی شکلی از جلبک دریایی نیستند – آنها به طور وحشی در مناطق ساحلی در سراسر جهان از جمله ایالات متحده رشد می کنند. آنها همچنین یک لوبیا واقعی نیستند – آنها فقط کمی شبیه به آنها هستند. در واقع لوبیا دریایی ساقه ها و شاخه های گوشتی گیاهی از تیره سالیکورنیا هستند. در واقع، آنها طعمی شور و شبیه دریا دارند که وقتی به دنبال جایگزینی غذاهای دریایی هستید، طعم فوق العاده ای به غذاهای گیاهی ارائه می دهد. به دنبال لوبیاهای دریایی در بازار کشاورزان، فروشگاه مواد غذایی طبیعی یا بازار لذیذ باشید تا آنها را امتحان کنید. این فقط یک راه جالب و هیجان انگیز دیگر برای نشان دادن یک گیاه غیرمعمول در آشپزی شما است. به یاد داشته باشید، بیش از 40000 گونه گیاهی خوراکی در این سیاره وجود دارد. و یک راه برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی گیاهی خود این است که سبزیجات غیرعادی، محلی و فصلی را امتحان کنید، که در مجموعه ای از رنگ ها، بافت ها، طعم ها و شکل ها هستند. لوبیا دریایی فقط یک گیاه هیجان انگیز دیگر است که باید در بشقاب خود بچینید! در اینجا درباره نحوه پخت با لوبیا دریایی بیشتر بدانید.

من تلاشم را در پختن لوبیاهای دریایی امتحان کردم تا در سالاد ساده و گیاهی با لوبیای دریایی سزار نقش آفرینی کنم – از لوبیاهای دریایی برای ارائه طعم دریا به جای آنچوی استفاده کردم. به یاد داشته باشید که لوبیاهای دریایی شور هستند—پس هنگام پختن این گیاهان جذاب نمک اضافی اضافه نکنید. من فکر می کنم این یک راه بسیار ساده و خلاقانه برای اولین بار امتحان لوبیا دریایی است. اساساً این دستور تهیه سالاد سزار با لوبیا دریایی بر اساس مواد بسیار کمی است که هنوز هم به شادابی لوبیاهای دریایی اجازه می دهد تا از بین برود.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سالاد کلاسیک سزار وگان طعم دریایی خود را از لوبیاهای دریایی می گیرد که گیاهی است که در مناطق ساحلی در سراسر جهان رشد می کند. این سالاد سزار با لوبیا وگان ساده و سالم را به عنوان راهی جذاب برای ارائه لوبیاهای دریایی امتحان کنید.


چاودار کروتون:

سالاد:

  • 1 ½ فنجان لوبیا دریایی تازه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری سس سویا سدیم را کاهش داد
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 3 قاشق غذاخوری کپر، شسته شده، آبکش شده
  • ¼ قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
  • 6 فنجان انواع سبزی سالاد


  1. فر توستر یا فر معمولی را از قبل با دمای 375 فارنهایت گرم کنید. نان چاودار مکعبی را در یک تابه کوچک قرار دهید، 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بپاشید و روی قفسه بالایی قرار دهید و حدود 7 تا 9 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شود. بردارید و خنک کنید.
  2. در همین حال، لوبیاهای دریایی را تمیز کنید، قطعات را از ساقه های چوبی جدا کنید تا قسمت هایی از لوبیا دریایی به طول حدود 2 اینچ ایجاد شود.
  3. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید و لوبیا دریایی و سیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا زمانی که لوبیاهای دریایی سبز روشن شوند، اما هنوز ترد باشند. لوبیاهای دریایی را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و با اضافه کردن سرکه برنج و سس سویا به تابه و هم زدن آن در روغن باقیمانده در تابه، لعاب دهید. کیپر و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید تا یک وینگرت درست شود. کمی خنک کنید.
  4. سبزیجات سالاد را در یک کاسه بریزید و با لوبیاهای دریایی سرخ شده و وینگرت بریزید. با کروتون نان چاودار تزئین کنید.

  • زمان آماده سازی: 12 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 وعده
  • کالری: 97
  • قند: 1 گرم
  • سدیم: 389 میلی گرم
  • چربی: 2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 13 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 5 گرم

کلید واژه ها: سالاد وگان، سالاد لوبیا دریایی، سالاد سزار وگان، لوبیا دریا، سالاد سزار سالم است

برای سایر دستور العمل های سالاد گیاهی، این موارد را امتحان کنید:

سالاد گل کلم تند با گشنیز
سالاد کلم بروکسل تراشیده شده با بادام زمینی و پاپایا
سالاد تایلندی با هویج و نعناع
سالاد پرتقال خونی با کلم پیچ و فندق
سالاد کلم وگان سزار
سالاد گل زیبا با رز وینیگرت

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.