پیوند زوال عقل / فروکتوز | رژیم غذایی مدیترانه ای دیابتی


28 مه 2023 · 12:59 ب.ظ

اسکن MRI مغز

محققان کلرادو این نظریه را مطرح کردند که متابولیسم فروکتوز ممکن است نیروی محرکه پاتولوژی بیماری آلزایمر باشد. رژیم های غذایی سرشار از قند و کربوهیدرات های با شاخص گلیسمی بالا این مشکل را تشدید می کند. نمک نیز ممکن است نقش داشته باشد. فروکتوز یک قند ساده (یک مونوساکارید) است که معمولاً در میوه ها، عسل و برخی سبزیجات یافت می شود. قند سفره ساکارز است، ترکیبی از فروکتوز با یک مولکول گلوکز. شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) به بسیاری از غذاهای فرآوری شده به عنوان یک شیرین کننده حجیم اضافه می شود. از مقاله لینک شده در بالا:

به گفته محققان دانشگاه کلرادو پردیس پزشکی Anschutz، غریزه جستجوی غذای باستانی انسان، که با تولید فروکتوز در مغز تغذیه می‌شود، ممکن است سرنخ‌هایی برای توسعه و درمان احتمالی بیماری آلزایمر (AD) داشته باشد.

این مطالعه که اخیراً در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، روش جدیدی برای نگاه کردن به یک بیماری کشنده ارائه می دهد که مشخصه آن تجمع غیرطبیعی پروتئین ها در مغز است که به آرامی حافظه و شناخت را از بین می برد.

دکتر ریچارد جانسون، نویسنده ارشد این مطالعه، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو که متخصص بیماری کلیوی و فشار خون است، گفت: «ما معتقدیم که بیماری آلزایمر توسط رژیم غذایی ایجاد می شود. نویسندگان این مطالعه عبارتند از ماریا ناگل، MD، استاد پژوهشی نورولوژی در دانشکده پزشکی CU.


استیو پارکر، MD

PS: رژیم غذایی مدیترانه ای با خطر کمتر زوال عقل مرتبط است.

جلد اول کتاب Conquer Diabetes and Prediabetes